Balul de sâmbătă seara (1968) – filme online

Balul de sâmbătă seara (1968) – filme online

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Balul de sâmbătă seara (1968) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, FILME VECHI
7.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Soferul Papa (Sebastian Papaiani) care transporta alimentele pentru cantina unui mare santier se indragosteste de doua fete. Pentru a se decide cu care va ramane, el le supune la “proba devotamentului”: care dintre ele il va astepta la gara atunci cand el anunta ca a suferit un accident.

“Rezumat in cateva cuvinte, filmul ne propune 2 episoade de iubire din viata unui tanar sofer de camion.” – Calin Caliman – 1968 (Contemporanul)
“Comedie lirica, duce-amaruie (pe un scenariu de D.R. Popescu), despre ambitia urbanizarii si setea de absolut in dragoste, superioara prin subtilitate, intregii opera a lui Saizescu. Ar fi destul sa urmarim nuantarile diferite pe care Papa le da devizei sale “Fericire !”: cand sfidator, cand expeditiv, cand insetat de viata, cand ironic, cand plin de speranta, pentru a avea ideea diversitatii partiturii. Sunt si destule ingrosari: Puiu Calinescu schimonosind, penibil, un faimos cantec oltenesc, ba chiar si Papa cand isi pune parul pe moate”. (Tudor Caranfil)

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net