Balul de sâmbătă seara (1968) – filme online

Balul de sâmbătă seara (1968) – filme online

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Balul de sâmbătă seara (1968) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, FILME VECHI
7.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Soferul Papa (Sebastian Papaiani) care transporta alimentele pentru cantina unui mare santier se indragosteste de doua fete. Pentru a se decide cu care va ramane, el le supune la “proba devotamentului”: care dintre ele il va astepta la gara atunci cand el anunta ca a suferit un accident.

“Rezumat in cateva cuvinte, filmul ne propune 2 episoade de iubire din viata unui tanar sofer de camion.” – Calin Caliman – 1968 (Contemporanul)
“Comedie lirica, duce-amaruie (pe un scenariu de D.R. Popescu), despre ambitia urbanizarii si setea de absolut in dragoste, superioara prin subtilitate, intregii opera a lui Saizescu. Ar fi destul sa urmarim nuantarile diferite pe care Papa le da devizei sale “Fericire !”: cand sfidator, cand expeditiv, cand insetat de viata, cand ironic, cand plin de speranta, pentru a avea ideea diversitatii partiturii. Sunt si destule ingrosari: Puiu Calinescu schimonosind, penibil, un faimos cantec oltenesc, ba chiar si Papa cand isi pune parul pe moate”. (Tudor Caranfil)

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Slumdog Millionaire (2008) - Vagabondul milionar
San ging chaat goo si (2004) - Politist la ananghie
Revolutionary Road (2008) - Nonconformiștii

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.