Bangkok Dangerous (2008) – filme online gratis

Bangkok Dangerous (2008) – filme online gratis

Vezi trailer
5.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Bangkok Dangerous (2008) – filme online gratis

GEN FILM: ACŢIUNE, DRAMĂ, THRILLER
5.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

În scena de început a filmului Asasinul din Bangkok / Bangkok Dangerous, o masina neagra îsi croieste drum prin Praga, flancata de masinile de politie. În ea se afla un gangster rus, devenit informator de politie. Convoiul e urmarit din clopotnita catedralei din oras de Joe (Nicolas Cage), un mercenar anonim, care îsi tinteste prada prin luneta unei mitraliere superperformante, pe tot parcursul, pana în camera de interogatoriu a politiei. Cand bate clopotul pentru a anunta ora, Joe trage doua focuri de arma, ucigand informatorul pe loc. Asasinul dispare pe strazile aglomerate, mai întai scapand de arma, iar apoi de asistentul lui, nelasand nicio urma.
Ucigas cu sange-rece si neîndurator, Joe ajunge în inima Bangkokului cu lumini rosii, tipatoare. Angajat de un gangster violent, Surat, pentru a comite patru crime, primul ordin este acela de a-si gasi un complice care sa-i pastreze anonimatul si care sa-i mijloceasca actiunile – unul care sa nu fie ratat odata ce Joe termina treaba. Îl gaseste pe Kong (Shahkrit Yamnarm), un pusti de pe strada slabanog si amator de filme de actiune, care sa-i faca toate comisioanele.

Distributie: Nicolas Cage, Philip Waley

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net