Basement Jack (2009) – Film online gratis subtitrat in romana

Basement Jack (2009) – Film online gratis subtitrat in romana

Vezi trailer
3.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Basement Jack (2009) – Film online gratis subtitrat in romana

GEN FILM: HORROR
3.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Din cauza copilariei nefericite pe care a avut-o alaturi de mama sa care il maltrata si il hartuia, Jack Reiley este acum un criminal in serie. Si ca toti criminalii de acest gen, el are propriile particularitati: omoara familii intregi, numai in noptile furtunoase, si isi aseaza victimele in pozitia unor manechine, dupa ce in prealabil sta ascuns in beciul casei cateva zile pentru a tatona, de aceea el este cunoscut de autoritati ca “Jack din beci”

La 17 ani el isi omoara mama, dupa care mai omoare 4 familii, printre care si pe cea a lui Karen, o tanara adolescenta, care reuseste sa scape. In urma faptelor sale acesta este internat intr-un spital de boli mintale timp de 10 ani.

Dupa acesti ani el revine in scena reluandu-si activitatile de criminal, dar mai ales urmarind-o pe Karen, tanara pe care nu a putut sa o omoare in urma cu 10 ani impreuna cu restul familiei ei.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net