Batman Begins – Batman – Începuturi (2005) – filme online

Batman Begins – Batman – Începuturi (2005) – filme online

Vezi trailer
8.3
NOTA IMDB
8.1
NOTA USERI

Batman Begins – Batman – Începuturi (2005) – filme online

8.3
NOTA IMDB
8.1
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

14 comentarii

O nominalizare Oscar.

Cum schimbă un om lumea? Iată o întrebare care îl urmăreşte pe Bruce Wayne (CHRISTIAN BALE) precum imaginea părinţilor lui împuşcaţi în faţa lui pe străzile din Gotham într-o noapte care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna.
Chinuit de vină şi mânie, luptându-se cu demoni care îi hrănesc dorinţa de răzbunare şi nevoia de a onora moştenirea altruistă a părinţilor săi, deziluzionatul moştenitorul al averii din domeniul industrial dispare din Gotham şi călătoreşte în secret prin lume, căutând mijloacele pentru a se lupta cu nedreptatea şi să semene teamă printre cei care îi jefuiesc pe cei temători.
În această misiune de a se autoeduca în modurile de operarea ale minţii criminale, Bruce are drept mentor un om misterios numit Ducard (LIAM NEESON) în arta disciplinelor fizice şi mentale care îi permit să se lupte cu răul pe care a jurat că îl va distruge. El descoperă curând că este ţinta tuturor eforturilor Ligii Umbrelo, un grup puternic, distrugător condus de către misteriosul conducător Ra’s al Ghul (KEN WATANABE).
Bruce se întoarce în Gotham pentru a descoperi că oraşul era cufundat în nelegiuiri violente şi corupţie. Wayne Enterpises, fostul bastion al familiei sale de idealuri filantropice de afaceri se afla acum în mâinile Directorului Executiv Richard Earle (RUTGER HAUER), un om care este mai preocupat de promovarea publică a companiei decât de binele public.
Între timp, prietena din copilărie al lui Bruce, Rachel Dawes (KATIE HOLMES), care acum este Procuror Districtual Adjunct, nu poate asigura o condamnare a celor mai cunoscuţi criminali din oraş deoarece sistemul judiciar a fost atât de adânc contaminat de josnicul şef al crimei Carmine Falcone (TOM WILKINSON). Nu ajută nici faptul că remarcabilul medic din Gotham Dr. Jonathan Crane (CILLIAN MURPHY) sprijină apărarea pe caz de nebunie pentru bătăuşii lui Falcone în schimbul unor favoruri abjecte care servesc propriului său plan necinstit.
Cu ajutorul lui Alfred (MICHAEL CANE), majordomului său de încredere, al detectivului Jim Gordon (GARY OLDMAN) – unul dintre cei câţiva poliţişti buni dn cadrul forţei de poliţie din Gotham – şi al lui Lucius Fox (MORGAN FREEMAN), aliatul sau de la departamentul de Ştiinţe Aplicate de la Wayne Enterprises’, Bruce Wayne da frâu liber alter-ego-ului său care impune respect: Batman, un cruciat mascat care se foloseşte de tărie, inteligență şi o mulţime de arme de înaltă tehnologie pentru a se lupta cu forţele cumplite care ameninţa să distrugă oraşul.

IMDB : 8,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

14 comentarii
 1. irinairina | 2017-09-05

  Nu merge nici un server

 2. PsK | 2016-03-31

  super filmul..tot ce vrei la el 😎 😎

 3. Chris | 2015-02-09

  Filmul este foarte bun,nota 10,nu am ce sa zic 😀 Singurul inconvenient a fost subtitrarea de la Server-ul 4,cel care a facut-o este un idiot,are secvente in care nu traduce si la partea cu batmobil-ul,Gordon zice ca o ia la dreapta si subtitrarea zice stanga =))) Jimmy_X asta bate campii =))))))))

 4. Miricioiu | 2014-11-27

  Chiar merita vazut filmul, ese un film excelent… 🙂

 5. anonimous | 2014-11-26

  la ce il mai tineti postat daca nu are niciun player care sa mearga ?

 6. iulian robert | 2014-05-19

  Un film foarte bun , te tine in suspans de la inceput foarte bun bun

 7. asteroid | 2013-12-29

  Filmul ăsta e excelent , fară cuvinte . De când am văzut filmul ăsta sunt fan bat-man declarat ! Respect pentru cel ce a făcut bat-man .

 8. paul | 2013-10-28

  Astazi l-am vazut pentru prima data , dar sunt convins ca nu si pentru ultima data . Am vazut pe imdb un 8,3 ca nota dar cred ca e ,,cel putin”de nota 10 .

 9. Sorin | 2013-10-12

  🙁 calitate foarte proasta! recomand download 😯

 10. Alex Marin | 2013-08-29

  yes baby……yes.

 11. NAME | 2013-08-07

  christian bale o interpretare incredibila 😛

 12. ionut boss | 2013-06-02

  super bun filmu 10

 13. Andrei | 2013-04-18

  Este foarte bun filmu!!

 14. Nume (obligatoriu) | 2013-04-13

  bestial 10

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Accused ( 1988 ) - Acuzata
Bent ( 2018 )
Mirror Mirror (2012) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!