Batman: The Dark Knight Returns, Part 2 (2013) – filme online

Batman: The Dark Knight Returns, Part 2 (2013) – filme online

Vezi trailer
8.4
NOTA IMDB
5.8
NOTA USERI

Batman: The Dark Knight Returns, Part 2 (2013) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, ANIMAŢIE
8.4
NOTA IMDB
5.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

“Batman: The Dark Knight Returns, Part 2” este o continuare a noilor aventuri ale unui Batman mult mai în vârstă. După victoria sa asupra găştii mutanţilor, Batman încearcă să cureţe oraşul Gotham de toţi nebunii apăruţi în lipsa sa. Însă de această dată Batman a schimbat regulile jocului devenind şi mai violent şi mai nepăsător când vine vorba de criminali. Preşedintele SUA este nemulţumit de ceea ce face Batman şi îl roagă pe Superman să aibă o discuţie cu Batman în care să-l convingă să se retragă iarăşi. Însă Batman nu acceptă şi continuă lupta sa împotriva criminalităţii. Superman nu se poate ocupa acum de Batman fiindcă SUA este implicată într-un război şi are nevoie de el.
Tot în această perioadă Joker-ul decide că e cazul să reapară în lumina reflectoarelor şi îl convinge pe un fost asociat să-l ajute. Joker-ul îl convinge pe medicul care se ocupă de el că s-a vindecat şi amândoi apar într-un show TV unde Joker-ul îi ucide pe toţi cei din sală. Batman se duce să-l oprească şi lupta lor devine una extrem de serioasă, amândoi suferind răni destul de grave. În final Batman îl ucide pe Joke şi pune capăt terorii cauzate de acesta. Acest lucru nu trece neobservat şi Superman este trimis din nou pentru a scăpa definitiv de Batman. Lupta dintre cei doi a început şi doar unul poate ieşi învingător.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net