Batman: The Killing Joke (2016) – filme online

Batman: The Killing Joke (2016) – filme online

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI
6.5
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

De ce are nevoie o persoană pentru a înnebuni? Cât de mult îi trebuie unei minți să clacheze ? Acestea sunt întrebările cheie la care Jokerul trebuie să răspundă, pentru a arăta Gothamului faptul că și un om obișnuit, precum comisarul Gordon, poate avea o zi proastă înainte de nebunia curată.
Bazat pe benzile desenate, mult aclamate, ale DC Comics, povestea animată face o incursiune în mintea întunecată a Prințului Clovn al Crimei, urmărind începuturile sale ca umil comediant până la întâlnirea fatidică, care a schimbat totul, cu Cavalerul Negru. Povestea fiind alimentată de revenirea lui Kevin Conroy ca Batman si Mark Hamill ca Joker, fiți martori la nașterea unui personaj super-negativ, având curajul unui erou,care vă va lăsa fără grai…

IMDB : 7,2

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net