Battle of Warsaw 1920 (2011) – filme online gratis

Battle of Warsaw 1920 (2011) – filme online gratis

Vezi trailer
4.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Battle of Warsaw 1920 (2011) – filme online gratis

4.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

.

Trimite filmul

Partea 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  11 comentarii
  1. Un plebeu | 2015-05-05

   Am mai vazut si alte trei filme cu iz romantic in afara de acesta! Alexandru Nevski, Taras Bulba, Amiralul! Toate patru punand la socoteala si pe acesta, la fel de valoroase chit ca descriu episoade diferite din istorie! Revenind Lenin este o creatie a vestului! A fost unealta prin care s-a facut un experiment in omenire! Sa o spunem pe sleau! Cred ca Iluminatii din Bavaria nu sunt chiar asa de nevinovati de asta! Istoriile romantice de tipul celor prezentate in film sunt povestile unor oameni care au trait si murit crezand intr-o cauza! Ei sunt doar victimele politicilor murdare la nivel planetar care se vad si azi! Si pentru sentimentele lor nu trebuie sa ai decat respect! Filmul este magistral!

  2. ion | 2015-02-10

   super filmul

  3. culai | 2014-09-13

   DA!

  4. nicu campeanu | 2014-09-03

   Un film de oscar . pacat ca filmele europene nu sunt mai mult promovate .

  5. pop anton | 2014-06-23

   O pagina de istorie uitata dar excelent reamintita .. Un popor care timp de 125 de ani a fost imparit intre nemtaloiii imputiti , bozgorii infumurati si prosti si austrieciii degenerati a reusit sa schimbe istoria seclului 20 si a Europei.

  6. emilian | 2013-12-07

   Un film frumos!

  7. Radu Dan Mihailescu | 2013-11-23

   O realizare deosebita si tot odata o lectie de istorie.

  8. Django | 2013-02-10

   Cine nu stie cu ce se maninca un film si nu cunoaste niste merite cinematografice sa nu se mai bage in seama.Cum se pote spune despre cinematografia poloneza ca mai fac si ei cite un film bun?Fratilor suntem in urma lor cu 100 de ani .Sa nu uitam ca regizorul de fata(ghici numele)a facut”Potopul”si”Pan Woiodojewski”.Pt.acest film nota 10.Brvo polonia!

  9. iancu jianu | 2012-11-14

   Un film exceptional despre cum destinele individuale se impletesc cu destinul natiei. Un lucru inteles perfect de polaci, altfel nu ar fi reaparut ca stat dupa 3 disparitii (sper ca nu gresesc) de pe harta Europei. Sergiu Nicolaescu ar putea lua lectii de la Jerzy Hoffman, care nu are deloc acelasi stil, mai degraba se aseamana cu cel al lui Andrey Kravchuk ( Admiral -2008). Pentru amatorii de istorie: filmul e o transpunere in scena a exportului de revolutie bolsevica, condusa de triumviratul Lenin, Trotski, Stalin, in expansiune initiala spre vest (Polonia, Germania, Franta). Totodata, la nivel individual vedem si transformarea (abrutizarea) proletariatului care lupta sub steaua rosie sa ii * elibereze* pe proletarii polonezi, fara sa ii intrebe intai daca si ei sunt de acord. In lupta contra exploatatorilor burghezi, fix oamenii de rand cad rapusi de eliberatori. Scenele de lupta sunt admirabil realizate, fara patriotisme ieftine ca substrat ideologic, o participare colectiva impresionanta la efortul de razboi.
   Vizionarea este obligatorie pentru cei interesati de inceputurile bolsevismului in Europa.

  10. Gloria | 2012-07-12

   Va rog frumos daca Dumnezeu nu a vrut sa va inztreseze cu o minte cat de cat care sa straluceask nu va mai dati cu parerea despre acest film pentru ca este foarte mare pacat .Acest film este exceptional cum poti spune k nu are logica sau nu mai stiu eu ce .nu iti place nu te uita si chiar nu ne intereseaza pe noi criticile tale negativiste esti in minoritate .daca mintea ta proceseaza mult mai greu decat una normala iti recomand sa vizionezi filmul de vreo 4 sau 5 ori ca sa il intelegi noi oameni normali l-am inteles si poate chiar l-am trait secunda cu secunda cel putin eu asa am facut si nu imi este rusine sa recunosc Rusine ar fi cazul sa le fie celor care au mintea in colturi si nu pot sa descifreze o asemenea poveste

  11. Carine | 2012-07-10

   Extraordinar filmul!! Draga mea Ana Mirela, oilngda aburita mie nu mi se pare a fi o insinuare , filmul este o drama psihologica si mai mult decat atat incearca sa scoata in evidenta viata unora dintre noi care defapt sunt niste morti vii adica non-sensul unor vieti. Autorul incearca sa ne arate inutilitatea unei vieti sablon pe care nu ti-ai dorit-o si care nu ti-a placut dar pe care ulterior .atunci cand esti pus fata in fata cu (in acest caz antreprenorul de pompe funebre)- iti dai seama ca viata ta era o viata minunata, mai mult decat atat costientizezi si iubirea mda, asa ca acea fata traia dar ..ufff mama ei de psihologie

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
  Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
  Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net