Battle Royale ( 2000 ) – filme online

Battle Royale ( 2000 ) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI

Battle Royale ( 2000 ) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, DRAMĂ, THRILLER
7.7
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Actiunea are loc undeva in viitor, guvernul japonez captureaza o clasa de liceeni si ii forteaza sa se ucida unul pe celalalt, totul in spiritul revolutionarului joc Battle Royale. Este filmul care a inspirat “The Hunger Games” (2012).

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

10 comentarii
 1. Dudescu | 2015-01-04

  Daca asta e film bun eu sunt popa.Slab, slab de tot.Nu ramai cu nimic, doar ceva dureri de cap si o intrebare; de unde atata violenta si rautate?

 2. Gicu | 2013-05-01

  Filmul este bun…nu este de nota 10 dar e bun.Cat despre efecte…alooooo…mi s-au parut chiar foarte bune pentru anul 2001(aveti si voi pretenti, mdea…).In plus actorii sunt chiar foarte buni….dupa parerea mea japonezii pun cea mai multa emotie in filme.
  Au fost cateva faze la care m-am pierdut dar filmul este chiar bun.
  Recomand:)

 3. Bogdan | 2013-04-02

  Ideea în sine pare în regulă, dar prin modul în care e prezentată în film pare extrem de stupidă. Oricât de mare ar fi crescut rata infracționalității în viitor, tot nu-mi pot imagina cum guvernul ar putea trimite niște plozi pe o insulă goală unde să se ciuruiască. Ideaa pare mai palpabilă în „The Hunger Games”, unde se vorbește de o America de Nord post-apocaliptică ce încearcă a se răzvrăti și să scape de sub controlul Capitoliului, fapt care duce la întemeierea așa-numitelor „Jocuri ale foamei”, create cu scopul de a aminti populației că sunt permanent controlați și că orice încercare de revoltă va fi aspru pedepsită. Și astfel este recrutat în fiecare an, prin intermediul extragerii, un anume număr de adolescenți, care se înfruntă pentru supraviețuire.
  Din punctul de vedere al aspectului imaginii, filmul arată acceptabil, deși contrastul dintre lumină și culoare este aproape inexistent. Imaginea este întunecată, iar la captiolul peisaje /frumusețea naturii, filmul nu are niciun punct. Efectele sunt relativ neinteresante, dar nu de neluat în calcul.
  Acum, un detaliu important care strică, după părerea mea, reputația filmului ar fi jocul actoricesc, care mi se pare absolut… bleah!… Personal nu-i suport pe japonezii ăștia cu ochii cât căcăreaza și care vorbesc limba aia handicapată!
  În ciuda tuturor acestor minusuri, filmul are și părțile lui bune, printre care ar fi combinarea reușită a acțiunii cu drama sau evidențierea personajelor principale.
  Filmul nu e nici unul de Oscar, dar nici un film prost nu-l pot numi. Dacă ești în weekend, te-ai plictisit și vrei să vezi un grup de liceeni ce luptă pentru supraviețuire și ce-și eviscerează anusurile și-și taie intestinele cu toporul, acest film este alegerea perfectă.

 4. Dan | 2013-02-19

  o regie gen reality show canal d :))

 5. MICKYYO | 2013-02-17

  Foarte Frumos…..chinezi nu au efecte spectaculoase insa ideea e geniala dintr-o minte bolnava….cota IMDB 7.8

 6. Ojo | 2013-02-17

  Mi s-a confirmat inca o data ca japonezii fac filme proaste. Din tot filmul, doar ideea mi-a placut, in rest totul a fost o pierdere de vreme. Nu va uitati ca va pierdeti timpul.

 7. crycry | 2013-02-17

  nu vreau sa fiu dur dar ideea in sine este o mare tampenie,filmul ,de pierdut vremea,aiurea rau sa vezi cum niste liceeni devin criminali fanatici,puisori de ninja care dupa ce incasau o galeata de gloante le venea chefu de discutat…,

 8. Django | 2013-02-16

  Nu este la primul remake facut de americani dupa japonezi.Filmul de fata este peste”Jocurile foamei”cu cel putin 4 clase.Mucalitul si singerosul Takeshy Kitano in nota lui bene.Film de nota 10+.

 9. Anatol | 2013-02-16

  Film bun ,actiunea asemanatoare cu cea din Hunger Games care este mult mai elaborat decat acesta .

 10. Alexander2013 | 2013-02-16

  prea fain ..pe mn unul ma fascinat si sunt un devorator de filme bune! il recomand cu incredere…Bafta ..si bravo FilmeHd. 🙂

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Annihilation ( 2018 )
Her - Ea (2013) - filme online
Resurrecting the Champ (2007) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!