Vizioneaza filme online

Battlestar Galactica: Razor – Battlestar Galactica: Tăişul (2007) – filme online

Acţiunea din Răzor începe cu primele zile ale numirii lui Lee Adama în funcţia de comandant al navei interstelare Pegasus, mai precis aceasta acoperă perioada de mijloc a sezonului al 2-lea al serialului Battlestar Galactica. Prin intermediul flashbackurilor, aflăm acum care au fost acţiunile Amiralului Helena Cain din timpul atacurilor Cylonilor, aflată la comanda Pegasus-ului. De asemenea aflăm de rivalitatea dintre Helena Cain şi William Adama, rivalitate care se extinde asupra membrilor echipajelor celor două nave de război interstelare, Galactică şi Pegasus. Lee Adama şi Kara Thrace sunt prinşi în mijlocul acestei dispute şi trebuie să decidă din care tabără fac parte. Deşi metodele sunt importante acum tot ceea ce contează se rezumă la supravieţuire şi găsirea celei de-a 13-a colonii, Pământul.

IMDB : 7,7

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Battlestar Galactica: Razor – Battlestar Galactica: Tăişul (2007) – filme online

  1. Klaus.B a comentat: 01/08/2015 ora 03:02

    Foarte foarte bun,ofera multe informati care au lipsit din celelalte 4 sezoane TV,acest serial a fost din cele mai bune iar sezonul 4 respectiv ultimele 2 episoade au fost absolut cele mai tari mari finaluri de sezon si serial din istoria micului ecran.Am citit si eu comentariile ,2 cate erau,nu au nici o treaba cu filmul,complet panarame habar n-au ca este vorba despre Battlestar Galactica.

  2. storr a comentat: 31/07/2015 ora 10:50

    cu greu s a gasit regizor pt aceasta productie de televiziune deoarece nimeni nu dorea sa-l regizeze din riscul de nu a face rating.pe de alta parte intr-un colectiv in afata spatiului terestru este inadmisibil sa stai cu seringa in gat fara sa te desconspire cineva din echipaj si ulterior concediat.se fac multe teste inainte de a fi trimis pe o nava interstelara,iar pregatirea dureaza ani buni.si nu femeile frumoase ajung in alte galaxii ,ci doar cei care au o pregatire riguroasa si sunt recunoscuti de catre companiile de gen,multumesc

  3. eu a comentat: 05/06/2015 ora 02:18

    foarte slab si prost regizat. actori slabi, nota 6

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *