Vizioneaza filme online

Before the Devil Knows You’re Dead – Înainte să afle diavolul că ai murit (2007) – filme online

Andy (Philip Seymour Hoffman) este într-o pasă proastă şi are nevoie de bani. Fratele său, Hank (Ethan Hawke)… este în aceasi situaţie. Cei doi fraţi găsesc o soluţie nu prea inspirată, aceea de a jefui magazinul de bijuterii al părinţilor lor. Deşi iniţial planul lor părea foarte bine elaborat, lucrurile vor lua o întorsătură neaşteptată.
Lucrurile nu merg deloc bine şi aduc după sine o serie de evenimente neaşteptate, care-ţi taie respiraţia.
Laureatul multor premii, celebrul Sidney Lumet semnează regia filmului ”Înainte sã afle diavolul cã ai murit”, un thriller impresionant care nu trebuie ratat.

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Before the Devil Knows You’re Dead – Înainte să afle diavolul că ai murit (2007) – filme online

 1. mihai a comentat: 23/02/2014 ora 05:55

  Un film excelent! Am citit comentariul semnat de “TRICKY KID”, sunt de acord cu opiniile sale, dar as adauga ceva…Noi, romanii, ramanem atasati de copii si ei (mai relativ) de noi aproape toata viata! Nu stiu cum e in alte parti ale lumii, dar in America de Nord aceste legaturi-parinti&copii-sunt mult mai relative si oricum dureaza cam pana la terminarea studiilor! Raman apoi doar ocaziile Craciunului si Zilei Recunostintei, cand se exerseaza complezenta si-uneori- isi mai fac loc amintiri sau apar rabufniri, angoase, etc…Intr-adevar, foarte inspirat titlul filmului…

 2. Marina a comentat: 22/02/2014 ora 17:25

  Un film greu de privit, greu de digerat… Ce actor urias acest Philip Seymour! Este unic felul in care isi duce demonii din viata reala in film si invers.

 3. Eleven a comentat: 21/02/2014 ora 17:01

  un film super..

 4. tricky kid a comentat: 31/07/2013 ora 03:14

  eu cred ca mostenirea spirituala pe care un fiu este nevoit sa o suparte din partea unui tata este mult mai GREA decat putem sa intelegem noi femeile… poate ca este vb despre a duce mai departe numele , caracteristicile genetice,sau pur si simplu de a fi BARBAT ! cred ca deep down orice barbat s-a temut macar o data in viata de a nu fii apreciat si a nu fii la inaltimea predecesorului sau de sex masculin.TATAL .poate de aceea si nevoia de rebeliune fata de modelul patern,iubit si urat in acelasi timp,de a-si demonstra superioritatea cu orice pret si risc este mai mare.. pt fete e atfel ,fetele sunt un “bun” delicat si pretios care trebuie doar protejat pt o anumita perioada ca sa ajunga intact in mainile unui alt barbat care va prelua sarcina de a le proteja pt restul vietii ( vorbesc din punct de vedere antropologic,nu-s adepta old school 😛 )… un film incredibil sidney lumet e un regizor fff mare si a reusit sa mai surprinda noiile generatii cu un film genial !!!!. warning :nu este un classic thriller hollywoodian daca cautati actiune nu este classicul crime modern.este cu totul altceva si stiu ca va place la putini dar buni 😉 .AND PS: din acest film superb s-ar putea deduce ca la barbati cateodata….zic cateodata…le este destul de greu sa…fie la inaltimea…a ceea ce se pretinde de la ei.e o minunata F……. drama shakespeariana,poate ce mai buna poveste din ultimii ani ,muzica e fantastica, titlul si filmul genial :fhd:

 5. Nina a comentat: 19/11/2012 ora 22:48

  Un film foarte bun, actori exceptionali, interpretare excelenta…m-a tinut cu sufletul la gura tot timpul…

 6. Eduard a comentat: 20/08/2012 ora 23:56

  Un film malos despre o familie de ratati.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *