Being Julia (2004) – filme online gratis

Being Julia (2004) – filme online gratis

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Descriere film

9 comentarii

O nominalizare Oscar, un premiu Globul de Aur, o nominalizare Academia Europeana de Film

Castigator al Globului de Aur pentru Cea mai buna actrita intr-un film muzical sau de comedie – Annette Bening.
O celebrare inteligenta, ironica si adesea ilara a feminitatii si a infinitelor variante ale acesteia, BEING JULIA este povestea unei mari actrite care, aflata la un moment de rascruce al existentei sale, trebuie sa-si dea seama care este rolul sau, atat pe scena cat si in afara acesteia.
Annette Bening, actrita nominalizata la Oscar, o interpreteaza pe Julia, complexa si incantatoarea eroina principala a filmului, fiind sprijinita de o distributie din care pot fi citati Jeremy Irons, si el nominalizat la Oscar, Michael Gambon, Juliet Stevenson, Lucy Punch, Miriam Margolyes, Bruce Greenwood, Maury Chaykin si debutantul Shaun Evans.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Thor: Ragnarok (2017) - filme online
    Far From Home: The Adventures of Yellow Dog - Aventura prieteniei (1995) - filme online
    Safari (2016) - filme online hd

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net