Bella – Frumuseţe (2006) – filme online

Bella – Frumuseţe (2006) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
7.3
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

O vedetă internaţională de fotbal este pe cale să semneze un contract de câteva milioane de dolari în momentul în care o serie de evenimente nefericite îi distrug cariera. În acelaşi timp, o chelneriţă ce se chinuie să supravietuieasca în New York descoperă ceva şocant în legătură cu propria persoană, ceva pentru care nu e abslout deloc pregătită.
Astfel cei doi descoperă cum în doar câteva momente viaţa unui om poate fi întoarsă pe dos, însă în acelaşi timp un simplu gest de bunăvoinţă poate transforma o zi normală într-o experienţă de neuitat…

IMDB : 7,4

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Badlands (1973) - Banda sălbatică
    Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
    American Splendor (2003) - Splendoare Americana

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net