Vizioneaza filme online

Berlin Calling (2008) – filme online

Replica germană a renumitului “It’s all Gone Pete Tong”, filmul Berlin Calling urmăreşte povestea unui DJ de techno-house pe nume Ickarus, interpretat de Paul Kalkbrenner, DJ cu acte în regulă în viaţa reală, tocmai înainte de lansarea unui nou album. Întamplarea face ca, şi-aşa dependent de droguri uşoare, Ickarus să testeze într-o noapte în clubul unde mixează un halucinogen foarte puternic, pus la dispoziţie de un prieten, şi astfel ajunge la un centru de dezintoxicare. Din acest moment viaţa lui devine o continuă luptă între recuperare şi pierzanie, fiindu-i pusă în joc nu doar cariera ci chiar propria viaţă. Hannes Stöhr, regizorul acestui film ne prezintă în amănunt viaţa de noapte din cluburile germane precum şi urmările consumului de stupefiante.

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Berlin Calling (2008) – filme online

 1. eu a comentat: 30/10/2013 ora 19:56

  hehehe…asta pentru ca nici unul din voi nu a probat acea pastila…hehehehehehehehe….iar drama cu siguranta nu este…filmul recomandat pentru cei care iubesc Techno-ul si pentru cei care vor asculta dupa ce vor vedea filmul…..nota 1000000 filmul

 2. Alex a comentat: 02/10/2013 ora 02:33

  Tare filmul… Doar ca e drama, nu comedie! E dramatic si faptul ca multi o vad ca pe o comedie…

 3. chriss a comentat: 30/09/2013 ora 23:40

  foarte bun filmul,desi nu prea cred ca de o pastila ajungi in asa hal,dar totusi nu sunt curioasa sa aflu ,mai bine sa raman in dubii :).doamne fereste ,din om ajungi neom,si pt. ce?pt.o clipa de extaz…..

 4. Bogumil a comentat: 28/09/2013 ora 21:12

  asa e de multe ori cand ajungi cu greu sus decazi foarte repede din cauza unei mici erori sau proverbul “maimuta cand nu mai poate de bine se scarpina sa-si faca rana” este valabil in acest film ! vizionare placuta !

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *