Big Bad Wolves (2013) – filme online

Big Bad Wolves (2013) – filme online

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

O serie de crime brutale intersectează viețile a trei oameni: tatăl victima recentă, un detectiv de poliție vigilent care operează în afara limitelor legii, și principalul suspect în uciderea evreilor – un profesor de religie arestat și eliberat, datorită unei gafe a poliției.

Best film of the year 2013 – Quentin Tarantino

Trimite filmul

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a
Server 3
Partea I-a
Partea a II-a

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

9 comentarii
 1. shurubel | 2015-05-15

  Socant si brutal dar m-a tinut lipit de monitor pana la final.

 2. radu | 2014-05-26

  filmul e facut sa te scoata din zona ta de comfort. de scurtmetraje disney cu elefantei zburatori. si filmulete de pe youtube cu pisici care cad de pe canapea. daca esti genul de persoana care are impresia ca daca ofteaza la televizor la o stire cu un accident rutier, asta te face o persoana mai buna. n o sa ti placa filmul. multi nu inteleg ca a aprecia un film in care exista violenta nu inseamna ca apreciezi violenta. la fel cum daca ti a placut titanicul asta nu inseamna ca ti ar placea sa vezi oameni inghetand de frig iarna in lacul sfanta ana. e simplu. daca iti place ca un film sa te treaca printr o gama cat mai mare de reactii si sentimente , dupa parerea mea nu exista multe filme mai reusite decat acesta

 3. pentru nichita | 2014-05-25

  ”regizorul, care ofera mostre de psihopatologie psihotica in toate filmele sale”. Te-ai referit fara indoiala la Tarantino. Din pacate nu el e regizorul acestui film, din pacate nici eu. Filmul e foarte bun daca esti un pic mai treaz la minte. Daca nu, filmul este foarte prost, sunt intru totul de accord cu tine.

 4. Brandon | 2014-04-27

  :fhd: nota 8

 5. lucie | 2014-03-31

  mie mi a placut ,nota 9

 6. barosul | 2014-03-30

  abuziv in resentimente inumane??? daca se pot gasi la oameni inseamna ca sunt umane, si nu sunt resentimente ci simplu este vorba de sentimente de ura, de dispret, de distrugere in masa, dorinta de a viola, dorinta de a ucide, de a priva de libertate pe altii, de a desfinta de pe fata pamantului oameni nevinovati. Oare nu intalnim la oameni astfel de sentimente? Nu suntem noi raspunzatori de tot raul ce este in lume? Eu va spun alceva doamna Georgeta: “cine nu iubeste pe aproapele sau este un criminal si stiti ca nici un criminal nu va intra in Imparatia lui Dumnezeu.” 1ioan 3-15 Asadar toti suntem vinovati de ceva inaintea lui Dumnezeu, prin urmare sa nu mai facem pe psihologii pe retelele de socializare fiindca toti avem nevoie de indreptare. Filmul merita vazut si prezinta realitatea pura prin ce au trecut unii oameni -caci se intampla in realitate- caci raul este in lume si el este chiar diavolul care intuneca mintea oamenilor.

 7. nichita | 2014-03-30

  Foarte exacta descrierea d-rei georgeta popan: “…idiot…..abuziv in resentimente inumane…” Ce e mai important ca descrie cu fidelitate regizorul, care ofera mostre de psihopatologie psihotica in toate filmele sale cu pretentia de filme de arta, filme-cult, spaland creiere tinere, impresionabile. Edificand un mod de a vedea lumea, mutiland suflete…

 8. georgeta popan | 2014-03-29

  doamne ce film……..idiot…..abuziv in resentimente inumane……..

 9. costin | 2014-03-28

  Un film care scoate în evidenta cât de inumane pot fi unele persoane !Destul de trist ,filmul merita vazut !

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Annihilation ( 2018 )
Her - Ea (2013) - filme online
Resurrecting the Champ (2007) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!