Birth – Amintiri readuse la viaţă (2004) – filme online

Birth – Amintiri readuse la viaţă (2004) – filme online

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI

Birth – Amintiri readuse la viaţă (2004) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, MISTER, ROMANTIC
6.1
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

O nominalizare Globul de Aur, o nominalizare Veneția.

Un copil a pătruns în locuinţa unei familii chiar în mijlocul unei petreceri. “Sunt Sean”, a spus el. Dar Sean (Cameron Bright) este de altfel şi numele soţului Annei (Nicole Kidman), care a murit cu 10 ani în urmă.
Această aparentă coincidenţă da naştere unui subiect delicat: al reîncarnării. Acel Sean care a murit în timp ce făcea jogging în Central Park este de fapt acest băieţel.

“O viaţă nouă” este un thriller realist care reuşeşte să ilustreze maniera în care oamenii percep subiectul reîncarnării, prin intermediul unor personaje foarte echilibrate, sofisticate, care asigură prezenţa unui dialog pertinent.

IMDB : 6,1

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

6 comentarii
 1. Gia | 2015-11-11

  Interesant filmul si pentru ca lasa deschise posibilitatile de interpretare…

  Posibil ca baietelul sa fi dezvoltat o obsesie fata de vecina de dedesubt, sa fi vrut sa o aiba si cum altfel decat sa se dea drept fostul ei sot mort? Totusi, de unde cunoaste el detalii despre locul mortii lui Sean?

  Posibil ca spiritul lui Sean sa fi luat temporar in posesie trupul baietelului pentru a se intoarce la Anna intr-o incercare de a repara tradarea ei din timpul casatoriei, de aici si uitarea, deliberata, zic eu, a amantei care ii spune ca, daca era Sean cu adevarat, ar fi venit mai intai la ea. Il lasa apoi pe baiat cu viata lui si la fel si pe Anna, aici justificandu-se neputinta specialistilor de a spune ce a fost cu baiatul.

  Posibil ca baietelul sa fie realmente reincarnarea lui Sean care, in final, vazand ca mai multa suferinta ii produce Annei decat sa repare trecutul, alege sa nu-i mai tulbure viata si renunta la ea, cautand sa-si traiasca aceasta noua viata fara a mai interactiona cu cea trecuta.

  Situatia Annei, in schimb, nu lasa loc de prea multe interpretari. Se vede foarte clar ca nu a trecut peste moartea fostului sot si nici peste iubirea pentru el astfel incat, atunci cand i se arata o ocazie, chiar si absurda, de a relua povestea de iubire cu el, ea nu ezita. Atat de tare o tulbura interventia in viata ei a acestui baiat pretins a fi fostul ei sot incat are tentativa de a se sinucide. Cred ca durerea ei vine nu atat din faptul ca l-a iubit si el nu mai este cat din faptul ca, daca el a tradat-o, ea a simtit, la un nivel nerostit nici macar ei insesi, ca el nu a iubit-o cu aceeasi masura. Dorinta ei de a-l avea din nou este dorinta de a avea parte de iubirea pe care el nu i-a dat-o cat traia. Daca ea simtea ca el a iubit-o cat a trait, ar fi simtit ca el va fi iubit-o si dupa moarte. Dar ea cauta, dupa moartea lui, iubirea pe care el nu i-a dat-o nici cand traia.

 2. maggy | 2015-10-20

  Destul de bun

 3. monimar | 2015-10-06

  straniu subiect… nu am inteles daca acel copil avea probleme psihice sau daca vorbim despre reincarnare, totusi ca idee este bunicel….. ma intreb daca
  oricare dintre noi daca am fi in locul personajului principal Anna, oare cum am reactiona ?….

 4. LiZaA | 2015-10-06

  Frumusetea perfecta a Nikolei Kidman poate fi admirata aici in multe imagini. Suiectul este teribil. Totusi, sa faci pasiune pt un copil de 10 ani care spune ca e raposatul tau sot, e putin de pshihiatrie, nu? Altfel, bun filmul. Numai ca am stat cu emotie tot filmul sa nu vad vreo scena deocheata intre copilul ala si N Kidman.

 5. tina | 2015-10-05

  bunicel

 6. oscar | 2015-10-04

  un film cu un subiect ciudat,care nu se leaga.
  Tot ce am inteles eu din filmul asta a fost ca iubirea vietii tale nu se uita niciodata…te bantuie mereu…

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Accused ( 1988 ) - Acuzata
Bent ( 2018 )
Mirror Mirror (2012) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!