Vizioneaza filme online

Birth – Amintiri readuse la viaţă (2004) – filme online

O nominalizare Globul de Aur, o nominalizare Veneția.

Un copil a pătruns în locuinţa unei familii chiar în mijlocul unei petreceri. “Sunt Sean”, a spus el. Dar Sean (Cameron Bright) este de altfel şi numele soţului Annei (Nicole Kidman), care a murit cu 10 ani în urmă.
Această aparentă coincidenţă da naştere unui subiect delicat: al reîncarnării. Acel Sean care a murit în timp ce făcea jogging în Central Park este de fapt acest băieţel.

“O viaţă nouă” este un thriller realist care reuşeşte să ilustreze maniera în care oamenii percep subiectul reîncarnării, prin intermediul unor personaje foarte echilibrate, sofisticate, care asigură prezenţa unui dialog pertinent.

IMDB : 6,1

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Birth – Amintiri readuse la viaţă (2004) – filme online

 1. Gia a comentat: 11/11/2015 ora 21:38

  Interesant filmul si pentru ca lasa deschise posibilitatile de interpretare…

  Posibil ca baietelul sa fi dezvoltat o obsesie fata de vecina de dedesubt, sa fi vrut sa o aiba si cum altfel decat sa se dea drept fostul ei sot mort? Totusi, de unde cunoaste el detalii despre locul mortii lui Sean?

  Posibil ca spiritul lui Sean sa fi luat temporar in posesie trupul baietelului pentru a se intoarce la Anna intr-o incercare de a repara tradarea ei din timpul casatoriei, de aici si uitarea, deliberata, zic eu, a amantei care ii spune ca, daca era Sean cu adevarat, ar fi venit mai intai la ea. Il lasa apoi pe baiat cu viata lui si la fel si pe Anna, aici justificandu-se neputinta specialistilor de a spune ce a fost cu baiatul.

  Posibil ca baietelul sa fie realmente reincarnarea lui Sean care, in final, vazand ca mai multa suferinta ii produce Annei decat sa repare trecutul, alege sa nu-i mai tulbure viata si renunta la ea, cautand sa-si traiasca aceasta noua viata fara a mai interactiona cu cea trecuta.

  Situatia Annei, in schimb, nu lasa loc de prea multe interpretari. Se vede foarte clar ca nu a trecut peste moartea fostului sot si nici peste iubirea pentru el astfel incat, atunci cand i se arata o ocazie, chiar si absurda, de a relua povestea de iubire cu el, ea nu ezita. Atat de tare o tulbura interventia in viata ei a acestui baiat pretins a fi fostul ei sot incat are tentativa de a se sinucide. Cred ca durerea ei vine nu atat din faptul ca l-a iubit si el nu mai este cat din faptul ca, daca el a tradat-o, ea a simtit, la un nivel nerostit nici macar ei insesi, ca el nu a iubit-o cu aceeasi masura. Dorinta ei de a-l avea din nou este dorinta de a avea parte de iubirea pe care el nu i-a dat-o cat traia. Daca ea simtea ca el a iubit-o cat a trait, ar fi simtit ca el va fi iubit-o si dupa moarte. Dar ea cauta, dupa moartea lui, iubirea pe care el nu i-a dat-o nici cand traia.

 2. maggy a comentat: 20/10/2015 ora 18:58

  Destul de bun

 3. monimar a comentat: 06/10/2015 ora 16:03

  straniu subiect… nu am inteles daca acel copil avea probleme psihice sau daca vorbim despre reincarnare, totusi ca idee este bunicel….. ma intreb daca
  oricare dintre noi daca am fi in locul personajului principal Anna, oare cum am reactiona ?….

 4. LiZaA a comentat: 06/10/2015 ora 06:35

  Frumusetea perfecta a Nikolei Kidman poate fi admirata aici in multe imagini. Suiectul este teribil. Totusi, sa faci pasiune pt un copil de 10 ani care spune ca e raposatul tau sot, e putin de pshihiatrie, nu? Altfel, bun filmul. Numai ca am stat cu emotie tot filmul sa nu vad vreo scena deocheata intre copilul ala si N Kidman.

 5. tina a comentat: 05/10/2015 ora 00:51

  bunicel

 6. oscar a comentat: 04/10/2015 ora 20:42

  un film cu un subiect ciudat,care nu se leaga.
  Tot ce am inteles eu din filmul asta a fost ca iubirea vietii tale nu se uita niciodata…te bantuie mereu…

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *