Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Bitter Moon (1992) – Luna amara – filme online

Fiona si Nigel Dobson fac o calatorie cu vaporul, din Turcia in India. Pe vas, ei fac cunostinta cu o tanara si fermecatoare femeie si cu sotul ei Oscar, invalid. Pe masura ce se cunosc mai bine, Oscar ii povesteste noului prieten dramatica lui poveste de dragoste, dominata de o pasiune distructiva, care incepe ca o feerie, dar sfarseste ca un cosmar. Un film impresionant despre pasiune si ura, despre dragoste si moarte.

Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Bitter Moon (1992) – Luna amara – filme online
+13 voturi


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to Bitter Moon (1992) – Luna amara – filme online

 1. geta a comentat pe data | 30/05/2014 ora 18:43

  O.K.

 2. vasilecool a comentat pe data | 09/07/2013 ora 18:03

  principiul actiunii si reactunii . in viata totul se plateste …
  ca si film ,nota 10

 3. ingrid a comentat pe data | 10/06/2013 ora 16:33

  Superb film! Din pacate mi-a scapat pana acum, nici cartea nu mi-a intrat in mana :(… dar niciodata nu e prea tarziu si ma bucur mult ca l-am vazut.

 4. Skippy a comentat pe data | 28/05/2013 ora 17:55

  barbatii vor cauta mereu sa se imperechieze cu mai multe femei , asa este dat de la natura, au in instinct procreatia ,DAAAR, ei nu isi vor da seama niciodata la cita umilinta este supusa femeia anterioara celei urmatoare

 5. roryta a comentat pe data | 06/01/2013 ora 15:47

  Da, e bun filmul, deşi nu se poate face o comparaţie cu cartea. Cine a văzut doar filmul, fără să citească cartea “Luni de fiere” poate încadra filmul la “foarte bun” chiar. Departe, însă faţă de scriere. Să trecem peste faptul că personajul principal care se numeea Didier, nicidecum Nigel (oricum, toate numele sunt schimbate din câte am văzut şi nu înţeleg de ce) este în închisoare la momentul final, acuzat de faptul că îi turnase apă clocotită peste faţă lui Rebecca (Mimi) – lucru care nu e adevărat, aceasta pierzându-şi vederea la un ochi, pe mine mă uimeşte la acest film că nu arată cu fidelitate cruzimea lui Franz (Oscar, în acest film) vizavi de ea. Se înţelege că mai mult ea îşi bătea joc de el decât fusese invers. Nicio fiinţă umană nu ar trebui supusă la acte de o asemenea violenţă verbală şi comportamentală. Şi asta trebuia scos în evidenţă de câtre scenarist. Răutatea lui care a fost cu mult înainte răutăţii ei. Ceea ce i-a făcut ulterior ea lui se numeşte răzbunare, fiindcă şi-o merita, cu vârf şi îndesat. Incredibila şi terifianta cruzime cu care a fost tratată timp de un an de zile, apoi absenţa ei (când el i-a cumpărat bilet pentru Martinica) a fost de 9 luni, nu de 2 ani cum se spune în film.
  Povestea scrisă e atât de bine redată de Pascal Bruckner, că nici măcar Polanski nu reuşeşte să-i atingă adevărata valoare.

:) :wink: :( :mrgreen: :lol: :-? :-P more »