Vizioneaza filme online

Biutiful (2010) – filme online

2 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare Cannes.

Uxbal locuieşte în sărăcăciosul cartier Santa Coloma din Barcelona şi este implicat într-o serie de afaceri ilegale pentru a putea asigura celor doi copii ai săi un trai decent. Soţia lui, Marambra, suferă de dedublare a personalităţii, prin urmare este irascibilă şi labilă emoţional, are o aventură cu fratele lui Uxbal şi este o mamă jalnică, motiv pentru care custodia celor doi copii a fost acordată soţului.
Având capacitatea de a comunica cu spiritele decedaţilor, Uxbal este adeseori plătit de rudele îndurerate pentru a uşura trecerea celor morţi spre lumea de dincolo, însă principala sursă de venit a bărbatului o reprezintă introducerea ilegală în Spania a unor chinezi, care muncesc în condiţii grele într-un atelier şi produc obiecte de contrabandă, care sunt vândute ulterior pe piaţa neagră de către imigranţi senegalezi.
Atunci când senegalezii sunt ameninţaţi cu deportarea, 24 de muncitori chinezi sunt victimele unui accident tragic pentru care se simte responsabil; totodată, medicii îi comunică o veste groaznică, iar Uxbal trebuie să găsească o modalitate de a se împăca cu soarta.

IMDB : 7,5

 

Tags: , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Biutiful (2010) – filme online

  1. Dani a comentat: 22/08/2015 ora 21:28

    Lipseste filmul, si e pacat!

  2. michael a comentat: 22/08/2013 ora 09:34

    epocal
    inefabil
    bardem at its best

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *