Vizioneaza filme online

Black Robe (1991) – filme online

Secolul XVII, Noua Franță… Preotul Laforgue primeşte însărcinarea de a călători spre misiunea iezuită înfiinţată în mijlocul tribului indienilor huroni.
Însoţit de un tânăr conaţional şi câteva familii de indieni, tânărul preot este dispus să îndure orice suferinţă, fiind convins că toate încercările la care este supus au la bază voinţa divinităţii. Călătoria este plină de peripeţii pentru că drumul care trebuie urmat trece prin ţinutul cruzilor indieni irochezi, duşmanii de temut ai celor din tribul Huron.
Finalul călătoriei nu înseamnă neapărat şi sfârşitul încercărilor în această lume sălbatică.

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Black Robe (1991) – filme online

 1. Coco a comentat: 07/06/2014 ora 00:07

  Un film de nota 10! o mica istorie din teroarea indienilor de a creste la Crestinism.. Tot Dumnezeu Invinge! Bravoo Filme HD! :fhd:

  • Jesus a comentat: 21/09/2016 ora 15:55

   Asa este, Dumnezeu o sa invinga. (nu iahve, nici alah, nici zamolxe, zeus, … etc.). Yeshua nu este Dumnezeu.

 2. Nick a comentat: 06/06/2014 ora 23:35

  Asemanarea cu filmul ” The Mission ” este izbitoare pentru ca si subiectul este acelasi…..sint multe invataminte ce le putem avea din aceste filme …oricum , misionarismul nu este apanajul cultului ortodox…dogmatica este diferita din cite stiu eu…asta le si diferentiaza!
  In ambele culte crestine gasim insa si bune dar si rele ….cit priveste patriarhul Daniel Basescu ….ce sa mai zicem….cind politica se ameteca in religia …si invers …ti se face lehamite…..In trecutul indepartat au existat multi martiri care au murit pentru Hristos ….azi , insa , vorba comentatorului dinaintea mea ….huzurul este la putere ! multumesc mult Filme HD …pentru acest minunat film

 3. stela a comentat: 06/06/2014 ora 23:16

  foarte frumos filmul si cu un subiect interesant

 4. Dragos a comentat: 06/06/2014 ora 21:26

  Este un film bun. Pentru cei care nu au o pregatire spirituala prealabila insa, poate reprezenta un pericol. Intr-adevar, crestinismul este cladit pe munti intregi de martiri si misionari sub o forma sau alta si totusi, nu pot sa nu remarc pesimismul scenaristului si amprenta usor anti-crestina, de transfigurare a realitatii… Vizionare placuta. Doamne ajuta!

 5. ariovist a comentat: 06/06/2014 ora 01:47

  Un alt film deosebit oferit de filmehd.net. Nu-l vazusem,seamana un pic cu The Mission,cel cu De Niro si Jeremy Irons. Facand o comparatie intre acei preoti misionari care indurau orice pentru a converti suflete pagane si preotii din ziua de azi ,care se plimba cu limuzine de lux si traiesc in huzur nemairespectand niciun principiu crestin,iti vine sa nu mai dai pe la biserica.
  Nota 10 pentru acest film.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *