Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Body of Lies – filme online gratis subtitrare

Body of Lies – Un ghem de minciuni, este un film de spionaj american, produs in anul 2008, bazat pe romanul cu acelaşi nume de David Ignatius. Stabilita în contextul Orientului Mijlociu şi războiului împotriva terorii, actiunea filmului se desfăşoara in jurul a trei oameni ce lupta cu o organizaţie teroristă, dar si unul impotriva celuilalt.
Atunci când agentul CIA Roger Ferris (DiCaprio) descopera dovezi care indică faptul că un lider a unei grupari teroriste majore actioneaza din Iordania, el recurge la ajutorul veteranului CIA Ed Hoffman (Russell Crowe). În cursul misiunii sale periculoase, Ferris treptat ajunge la întrebarea “cât de mult poate avea încredere aliaţii săi”. Acesta presupunere – care nu il include doar pe Hoffman, dar si pe capul serviciilor secrete iordaniene, de asemenea.
Acest film a fost facut dupa succesul avut de catre Leonardo Dicaprio in filmul The Departed regizat de Martin Scorsese. Dicaprio a facut de aceasta data echipa cu scenaristul William Monah si cu regizorul Ridley Scott.

filmeHD – filme online gratis va doreste vizionare online placuta !

Ce parere aveti despre film ?
  • NU (0)
  • Plictisitor (1)
  • Mediu (0)
  • Bun (5)
  • WOW (0)
  • Capodopera (1)
Tags: , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

Lasati un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *