Born to Be Wild (2011) – filme online

Born to Be Wild (2011) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Born to Be Wild (2011) – filme online

GEN FILM: DOCUMENTARE
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Born to be Wild este un documentar a cărui poveste este inspirată de iubire, dăruire și legătura remarcabilă între oameni și animale. Acest film este un documentar despre urangutanii și elefanții orfani și despre oamenii extraordinari, care prin faptul că salvează și cresc acești orfani ajută totodată la salvarea speciilor pe cale de dispariție.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

3 comentarii
 1. Zifi | 2013-06-12

  Emotionant si maret ce au facut acesti oameni, sa cobori la nivelul acestor vietuitoare si sa-i ajuti atunci cand si-au pierdut propria identitate, este mai mult decat uimitor, numai pui partea financiara si dragostea cu care acesti oameni se sacrifica ptr, aceste vietati care in definitiv sunt tot ai Domnului, creati de El.
  Ce pot sa spun, imi scot palaria in fata acestor doamne si domni.

 2. pepy | 2013-06-08

  Splendid, nascut pentru a fi animal salbatic,si spun eu liber!!! Ar trebui ca unii care dau cu pietre,bat si ucid cainii sa invete din acest film sa-i iubeasca. Dumnezeu i-a dat omului doi prieteni din randul animalelor ,care sa-i protejeze si sa-i iubeasca pana la sacrificiul suprem, cainele si pisica. Dupa ce omul a imblanzit aceste animale si s-a folosit din plin de ele,o data cu viata la oras, omul nemaiavand nevoie de patrupede, le-a lasat in libertate. Ce vina au bietele animale abandonate, de sunt batute si ucise de unii oameni fara suflet ???? Ca si in filmul de fata, unde elefantii si urangutanii alegeau ingrijitorii simtindu-le sufletul si intentiile, tot asa si cainii au aceasta capacitate de a simti sufletul si intentiile oamenilor. De aceea sa nu ne miram cand unii oameni sunt muscati de caini!!!! Eu in viata mea nu am fost nici macar latrata vreodata de un caine ,toti vin la mine si se gudura fara sa-i chem,fiindca simt ca ai iubesc din tot sufletul si ai tratez ca pe egalii mei. Noi oamenii odata cu era super-industrializata ne-am desprins de natura si e mare pacat,ar trebui si noi sa ne intoarcem la inceputuri sa fim una cu natura si am fii deplin fericiti.

 3. Nina | 2013-05-24

  Foarte interesant documentar ! Nu poti decat sa te inclini in fata unor oameni care isi dedica viata salvarii si ingrijirii animalelor .
  Multumesc, Filmehd !

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Village (2004) - Sinucideri misterioase
Pickpockets (2018) - Pickpockets: Maestros del robo
Kodachrome (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.