Boys Don’t Cry – Băieţii nu plâng niciodată (1999) – filme online

Boys Don’t Cry – Băieţii nu plâng niciodată (1999) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Boys Don’t Cry – Băieţii nu plâng niciodată (1999) – filme online

7.6
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

17 comentarii

Un premiu şi o nominalizare Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare Academia Europeană de Film.

Băieţii nu plâng niciodată este inspirat de povestea adevărată a unei fete care a fost omorâtă pentru că şi-a dorit să fie băiat.

Într-o seară, Teena Brandon (Hilary Swank) şi-a tăiat părul, şi-a băgat o pereche de şosete în pantaloni, a exersat în faţa oglinzii câteva grimase băieţeşti, şi-a dres vocea şi a ieşit în lume să-şi încerce norocul sub chipul lui Brandon Teena. Căpătând încredere în deghizarea sa, în 1993, Brandon se mută în Falls City unde o întâlneşte pe Lana (Chloe Sevigny), de care se îndrăgosteşte şi pe care o cucereşte cu candoarea şi delicateţea de care dă dovadă. Femeile din Falls City încă îşi mai aduc aminte că se purta ca un gentleman adevărat. El se înţelege însă bine şi cu prietenii Lanei, John şi Tom, abia ieşiţi din puşcărie şi veşnic puşi pe harţă. Deşi ar vrea să scape de ei, Lana nu are încotro şi trebuie să le îndure compania, căci în Falls City nu ai unde să te ascunzi. Iar când dintr-o întâmplare secretul lui Brandon iese la iveală, John şi Tom sunt cei care se înfurie cel mai tare şi acţionează cu o ură iraţională care va avea consecinţe devastatoare. Poate că într-o metropolă povestea lui Brandon nu s-ar fi transformat în tragedie, dar într-un orăşel cum e Falls City din Nebraska, atât de mic că nici măcar n-apare pe hartă, un secret ca al lui devine o ofensă de neiertat.

Filmul are meritul de a nu cădea in clişeul sunt un băiat prizonier în trupul unei fete, este mai degrabă filmul unei fantezii zdrobite de intoleranţă. Brandon nu-şi discută criza identităţii sexuale. Nici măcar nu se gândeşte la asta. Brandon e o fiinţă care se caută pe sine şi care în acelaşi timp caută pe cineva care să-l accepte cu incertitudinile lui. E atât de fascinat de noua lui identitate şi de relaţia pe care o construieşte cu Lana, încât nu-şi dă seama de pericolul latent care zace în mintea abrutizată a noilor lui prieteni, John şi Tom.

IMDB : 7,6

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net