Boyz N the Hood – Baieții din cartier (1991) – filme online

Boyz N the Hood – Baieții din cartier (1991) – filme online

Vezi trailer
7.8
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI

Boyz N the Hood – Baieții din cartier (1991) – filme online

GEN FILM: CRIMĂ, DRAMĂ
7.8
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

13 comentarii

2 nominalizări Oscar

“Boyz n the Hood” e extraordinar pentru că e onest şi pentru că umanizează cu succes toate părţile implicate, inclusiv ucigaşii şi traficanţii de droguri.

Debutul în regie al lui John Singleton urmăreşte existențele învolburate ale trei tineri afro-americani care trăiesc în sudulul Los Angeles-ului. Atunci când tânărul Tre (Cuba Gooding Jr), un băiat foarte inteligent, dar sărac, începe să o ia pe căi greşite, mama sa (Angela Basset), care munceşte din greu şi abia reuşeşte s-o scoată la capăt, îl trimite să locuiască cu tatăl său (Lawrence Fishburne), un om cu cultul disciplinei, încăpăţânat şi inflexibil. Acolo Tre se împrieteneşte cu Ricky, o vedetă de fotbal de familie bună şi cu Doughboy (Ice Cube, într-o interpretare uluitoare), care aspiră să facă parte dintr-o bandă. De-a lungul anilor, fiecare îşi alege propriul drum: Tre pare destinat colegiului, Ricky gloriei sportive iar Doughboy devine un traficant de droguri şi gangster renumit, care intră şi iese din casa de corecţie. Totul e bine, până când o bandă rivală îi hărţuieşte pe Tre şi Ricky, cu rezultate tragice. Doughboy se pregăteşte imediat pentru răzbunare, forţându-l pe Tre să aleagă dacă să-şi pună în pericol viitorul său, poate, chiar viaţa, de dragul răzbunării şi a respectului de sine. Un film tulburător, cu secvenţe antologice, care a anunţat un mare talent regizoral. Realizat la doi ani după extraordinarul “Do the Right Thing” al lui Spike Lee, peliculă lui Singleton a fost integrată în mişcarea “filmului negru” de la sfârşitul anilor ’80 şi începutul lui ’90. A fost prima producţie mainstream care a pus problema violenţei din ghetourile americane. Rolurile centrale sunt jucate cu exuberanţa de trei – pe atunci – debutanţi (Cuba Gooding Jr, Morris Chestnut şi Ice Cube) şi dinamica dintre ei conferă filmului cele mai memorabile momente.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net