Breakdown – Dispariţia (1997) – filme online

Breakdown – Dispariţia (1997) – filme online

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
6.9
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Sud-vestul Americii este un Pământ cu spaţii vaste, pustii şi cu teren accidentat, uneori frumos dar întotdeauna sălbatic şi rigid. Şoselele sale lungi şi singuratice se întind spre orizont şi dincolo de el cu distanţe de mai mult de 100 de mile între o mică oază de civilizaţie şi alta.

Ce se întâmplă dacă maşina pe care o conduci se strică pe unul dintre drumurile lăturalnice din vest şi tu rămâi în pană, singur în deşert sub soarele nemilos? Breakdown cu Kurt Russell, J.T. Walsh şi Kathleen Quinlan este un thriller care vorbeşte despre paranoia cuiva care a rămas în pană la multe mile depărtare de orice vestigii ale civilizaţiei.

Trimite filmul

Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net