Vizioneaza filme online

Bridgend (2015) – filme online

De-a lungul unei perioade de 5 ani în Bridgend, Țara Galilor, 79 de oameni, mulți dintre ei adolescenți, s-au sinucis fără a lăsa nici un indiciu de ce . Acesta este punctul de plecare pentru această dramă socială, misterioasă.
Sara (Hannah Murray) și tatăl ei, Dave (Steven Waddington), se mută într-o localitate care e bântuită de sinucideri, iar asta se petrece mai ales în rândul tinerilor. Aici, Sara, se îndrăgostește de Jamie (Josh O’Connor), unul dintre localnici, iar Dave încearcă să oprească misteriosul lanț de sinucideri.

IMDB : 5,8

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Bridgend (2015) – filme online

  1. David a comentat: 14/08/2016 ora 00:23

    e porcarie totala! timp pierdut pe care nu il voi mai recupera. joc slab si subiect de 3 lei

  2. manuela a comentat: 13/08/2016 ora 13:38

    Extrem, extrem de apasator si…pana la urma fara explicatie, cu atat mai apasator..probabil cumva real…Dar chiar iti creaza o stare depresiva…cainele acela care umbla singur prin padure, peisajul acela cu nori si dealuri impadurite in semintuneric…..plus atmosfera generala…Demult nu am mai vazut ceva care te ingreuneaza sufleteste atat…nu e tristete, nu e frica….e doar extrema apasare….Deci atmosfera este perfect realizata si de altfel e si binisor jucat.Sa zicem ca merita.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *