Brief Encounter – Scurta întâlnire (1945) – filme online

Brief Encounter – Scurta întâlnire (1945) – filme online

Vezi trailer
8.1
NOTA IMDB
8.3
NOTA USERI
8.1
NOTA IMDB
8.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

3 nominalizări Oscar.

În cafeneaua unei gări, Laura Jesson (Celia Johnson) îl întâlnește pe doctorul Alec Harvey (Trevor Howard). Deși femeia este deja măritată, cei doi se îndrăgostesc treptat unul de altul. Și continuă să se întâlnească în fiecare joi în micuța cafenea, deși știu că dragostea lor este una imposibilă…
În timul unei seri liniştite alături de soţul său, o femeie revede în gând întâmplările care au apropiat-o pentru foarte puţină vreme de un alt bărbat. Retrospectiva este convenţională, decupând cronologic, fără transfigurare subiectivă, cursul obiectiv al întâmplărilor, iar tentativele de a transcrie visurile vagi de fericire ale eroinei sunt artificiale şi copilăreşti (femeia se vede dansând sub candelabre sau călătorind pe puntea unui vapor de lux, în supraimpresiuni şi imagini ce amintesc de fotografiile de reclamă). Numai în câteva scene Lean reuşeşte să redea în mod sensibil adevărul stării de spirit reprezentante – de pildă atunci când traduce exasperarea femeii într-un şir de cadre groteşti ale guralivei vecine de compartiment. Orăşelul de provincie cu străzile, pieţele, magazinele şi cinematografele sale, şi mai ales gara şi sala de aşteptare care constituie principalul loc de întâlnire al îndrăgostiţilor, sunt spaţii vii, compuse cu deosebit simt poetic. Mica lume banală, senină, puţin ridicolă şi mulţumită de sine, în mijlocul căreia se consuma timidă iubirea acestor oameni maturi şi foarte obişnuiţi, trăieşte pe ecran o multitudine de vibraţii subtile.

IMDB : 8,1

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net