Brigada Diverse intră în acţiune (1970) – filme online

Brigada Diverse intră în acţiune (1970) – filme online

Vezi trailer
8.7
NOTA IMDB
9.1
NOTA USERI
8.7
NOTA IMDB
9.1
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Trimite filmul

Realizat în 1970 de regizorul Mircea Drăgan, comedia, savuroasă şi astăzi , după 38 de ani are o acţiune de mare actualitate. Brigada Diverse, o brigadă de miliţie conştiincioasă dar plină de umor şi şarm prin modul de a rezolva problemele , trebuie să facă faţă unui trafic de căţei, să prindă pe cel ce este considerat iniţiatorul acestei afaceri : Patraulea (Jean Constantin +n. 21 august 1927, Techirghiol – d. 26 mai 2010, Constanța) şi pe cel ce învaţă ” să fure căţei” :Trandafir (Puiu Călinescu +n. 21 iunie 1920, București – d. 16 mai 1997, București) şi încep să acţioneze după un plan concret şi bine pus la punct…de căpitanul Panait (Toma Caragiun+n. 21 august 1925, Argos Orestiko, Grecia – d. 4 martie 1977, București) şeful B. D.
Reţeta acestui serial de comedie căruia îi sporeşte succesul în timp este -cu siguranță- distribuţia de aur, marilor comici oferindu-li-se partituri pe măsură- pline de sevă , dar şi condiţii pentru a le spori hazul, prin amendarea cu o ironie truculentă.

IMDB : 8,7

sebastian_papaianiActorul Sebastian Papaiani a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. În mai, a suferit un accident vascular cerebral și a stat imobilizat la pat timp de câteva luni. În urmă cu câteva zile, Sebastian Papaiani a mers din nou la spital pentru un control medical.
Sebastian Papaiani s-a născut la 25 august 1936, la Pitești. Mama lui era româncă, tatăl – grec. Copilăria sa nu a fost ușoară. La vârsta de doar patru ani, Sebastian Papaiani a aflat că cei doi frați gemeni ai săi au murit în cutremurul din 1940. ”A căzut pe ei tavanul”, își amintea actorul, într-un interviu.
Sebastian Papaiani a avut o carieră de peste 45 de ani, jucând în numeroase piese de teatru și filme celebre. Printre cele mai cunoscute producții cinematografice în care a apărut se numără ”Păcală”, ”Liceenii”, ”Astă seară dansăm în familie”, ”Ultimul cartuș”, ”Nea Mărin miliardar”, ”Secretul lui Bachus”, ”Brigada Diverse în alertă” și ”B.D. la munte și la mare”, în care a interpretat rolul plutonierului Căpșună.
Sebastian Papaiani a mărturisit, într-un interviu, că filmele în care a jucat sunt ”o muncă patriotică, un dar pentru poporul român”, pentru că din punct de vedere financiar, susține el, nu l-au ajutat.
În anul 2002, a fost decorat cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului românesc”, cu prilejul împlinirii a 150 de ani de existență a Teatrului Național din București.
Sebastian Papaiani (n. 25 august 1936, Pitești – d. 27 septembrie 2016, București)

Anul lansării: 1970
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placiă și filmele online:

Paula (2016)
Pleasantville (1998)
Akeelah and the Bee (2006) - Akeelah și cuvintele

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527500217