Bright Star (2009) – filme online

Bright Star (2009) – filme online

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Descriere film

6 comentarii

O dramă romantică ce are la bază idila dintre John Keats, cunoscut şi iubit poet al perioadei romantice, şi Fanny Brawne, întreruptă brusc de moartea prematură a poetului.

Bright Star reconstituie pasionanta poveste de dragoste dintre John Keats (unul dintre cei mai importanți poeți britanici de început de secol XIX) și Fanny Brawne (iubita și muza sa). Cu Ben Whishaw („Perfume“) în rolul lui Keats și Abbie Cornish („Candy“) în rolul lui Brawne, filmul aduce în prim‑plan ultimii ani din viața poetului, care a murit la doar 25 de ani, de tuberculoză.
„Bright Star” e o melodramă convențională, cu decoruri și costume de epocă, pe parcursul căreia sunt recitate cu fiecare ocazie versuri de Keats.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. anca | 2013-07-31

   imi pare rau dar prea sec pt a fi o drama… sau ce vrea sa fie imi pare rau in sine e asa si asa filmul dar nimic mai mult

  2. Onina | 2013-07-16

   Frumos filmu merita vazut

  3. karla | 2013-06-23

   Un film superb, pentru cine iubeste… nu numai poezia.O intoarcere in timp, o reconfortanta imagine idilica, actori de clasa.Merita vazut!

  4. laur | 2013-05-24

   un film care te lasa stors, dureros de sensibil , priviti-l cu inima asta e DRAGOSTEA

  5. carmen | 2013-05-21

   plictisitor…

  6. Nina | 2013-05-21

   Un film nespus de frumos, sensibil, invesmantat in minunatele versuri ale unui mare, romantic poet…si o poveste de dragoste plina de lumina si de parfum de floare, dar apasata de tragicul si implacabilul final…
   Si obsesia mortii, venita usor, in somn, ca o dulce alinare,mult asteptata odihna…

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net