Bringing Up Baby – Leopardul Suzanei (1938) – filme online

Bringing Up Baby – Leopardul Suzanei (1938) – filme online

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI

Bringing Up Baby – Leopardul Suzanei (1938) – filme online

8.0
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

David (Cary Grant) este un paleontolog cu capul în nori, obsedat de ceea ce face. Acum trebuie să termine cât mai repede organizarea şi aranjarea unei expoziţii despre dinozauri, prin care ar urma să obţină o finanţare de un milion de dolar pentru muzeul la care lucrează. Întâlnindu-se la o partidă de golf cu potenţialii săi finanţatori, David o cunoaşte pe Susan (Katharine Hepburn), o tânără bogată de pe urma unei moşteniri şi cam ţăcănită, sau excentrică, după cum preferaţi. Imediat ce îl cunoaşte pe paleontologul nostru, ea hotărăşte că trebuie să pună mâna pe el, cu orice preţ.
Aşa că se foloseşte de micul său leopard, numit Baby, pentru a-l sili să o conducă la conacul ei din Connecticut. Bietul David, neştiind ce-l aşteaptă acolo, acceptă. Aici, un câine intră în camera lui şi-i înhaţă ultimul os de dinozaur, vital pentru terminarea expoziţiei. Dar necazurile abia încep, căci atunci când un leopard fuge de la grădina zoologică, toată lumea crede că e vorba de leopardul Suzanei, ceea ce face ca ea, alături de David, să se implice în tot felul de planuri, care de care mai rizibile şi mai nebuneşti, pentru a salva animalul de autorităţi. Inevitabil, cei doi vor face o vizită şi pe la închisoare, unde Susan, la fel de răsfăţată şi excentrică, spune că David este un criminal diabolic, căutat de poliţie. Puternic ritmată, comedia vă va ţine în faţa ecranelor până la final, prin acţiunea alertă, răsturnările de situaţie şi ineditul/ ridicolul acţiunilor personajelor.

IMDB : 8,0

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net