Buffalo ’66 (1998) – filme online

Buffalo ’66 (1998) – filme online

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
5.9
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
5.9
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

12 comentarii

O nominalizare Sundance.

Un puşcăriaş proaspăt eliberat răpeşte o balerină, forţând-o să pretindă că e soţia lui.
Electrizantul debut regizoral (a durat şapte ani până să fie dus la bun sfârşit) al artistului/muzicianului/modelului/actorului Vincent Gallo, Buffalo’66 combină tehnicile experimentale ale noului val francez cu înverşunarea realistă a regizorilor americani din anii ’70, cum ar fi John Cassavetes, însă rezultatul e complet inventiv şi original, fascinant şi, de cele mai multe ori absurd de amuzant.
Gallo îl interpretează pe Billy Brown, proaspăt eliberat din închisoare. Înainte de a se întoarce acasă pentru a-şi vizita părinţii şi a ucide fotbalistul al cărui şut ratat spre poarta a dus, indirect, la arestarea sa, el răpeşte o balerină blazată (Christina Ricci) şi o forţează să pretindă că îi este soţie. Deşi aparent ea nu se împotriveşte statutului de ostatic, Billy e hiper-emotionat, supărat, vulnerabil şi mereu pus pe harță. În timp ce excursia progresează – făcând o oprire explozivă şi în orăşelul natal al lui Billy, unde încă locuiesc părinţii săi indiferenţi – cei doi continua să se certe ca nişte soţi veritabili, dar, în acelaşi timp, încep să ţină cu adevărat unul la altul.

“Vincent Gallo e în mod evident o forţă creativă care trebuie luată în considerare” (Variety).

Trimite filmul

Player 01
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 02
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 03
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 04
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 05
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 06
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  12 comentarii
  1. Fane de la trei | 2018-01-23

   Un film urias… De ce sa nu poti da nota unui film de arta?
   Faptul ca se situeaza etic dincolo de notele noastre este altceva, daca ne este rusine sa dam nota 10 inseamna ca au reusit nemernicii sa ne abrutizeze.

  2. GMP | 2017-12-19

   Un film despre stupizenia vietii americanului de rand, filmat si montat intr-o maniera surealista europeana. Nu pot da o nota unui film de arta …

  3. Zorg | 2017-02-11

   Mi-a placut mult filmul!!!
   Il recomand cu caldura celor care au rabdare sa-l vada si sa-l inteleaga!

  4. mica | 2017-02-10

   N-as vrea sa_l vad a 2a oara.Nu numai ca mi-am pierdut timpul dar m-au enervat rau de tot si el si ea .Subiectul nu e rau.Si atat.

  5. Ariovist | 2017-02-09

   Filmul e destul de bun,dar n-am inteles ce a facut-o pe o fata frumusica sa -l suporte pe acel rapitor groaznic de nesuferit,chiar si dupa ce acesta n-a mai fortat-o sa stea cu el.Ba mai mult,se si indragosteste de el.Sindromul Stockholm,probabil…

  6. Monica | 2017-02-06

   Vă rog, dacă doriţi să reintroduceţi filmul pe site. Mulţumesc !

  7. Iulia | 2015-10-17

   Filmul e bun pentru cunoscatorii comediei psihologice. Vincent Gallo e un actor rafinat, iar rolul acesta original i-a solicitat toate emotiile. Fiti inteligenti si nu dati nota proasta doar pentru ca voua nu v-a placut.

  8. Rigel | 2014-01-28

   Ideea n-ar fi rea. Pare originala. Nu-i genul meu, dar totusi. Cat despre actor; Cel mai penal vazut pana acum. Te intrebi, O fi actor? Sau e vorba despre relatarea vietii unuia dintre cei mai ratati oameni? Cred ca cel mai potrivit rol pentru asazisul “actor” , ar fi, ( un gay, travestit, ratat, dependent de droguri, nesemnificativ, care incearca sa agate un client in speranta de a obtine un gram)…. Nota 5.

  9. lidia | 2014-01-10

   dragut!!!:)

  10. giginho | 2014-01-07

   simpaticutz…

  11. aluna | 2014-01-07

   ahhh ce film…

  12. yo | 2014-01-06

   deosebit 😉

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net