Buletin de Bucureşti (1982) – filme online

Buletin de Bucureşti (1982) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI

Buletin de Bucureşti (1982) – filme online

GEN FILM: COMEDIE
7.7
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Trimite filmul

In comedia Buletin de Bucuresti, un film romanesc in care Silvia (Catrinel Dumitrescu) si taximetristul Radu (Mircea Diaconu) se casatoresc din interes. Ea accepta un sot pe care il cunoaste doar de doua zile doar pentru a face rost de buletin de Bucuresti, iar el face pasul acesta pentru a primi cei 10.000 de lei promisi de Silvia.
Evident urmeaza divortul, tot de forma. Numai ca lucrurile iau o intorsatura prin idila reala care se infiripa intre cei doi. Silvia primeste repartitie la o ferma departe de Bucuresti.
Filmul se incheie cu happy-end, in momentul in care Radu, noul medic veterinar al satului, o intalneste iar pe Silvia. Filmul Casatorie cu repetitie realizat in 1985 de acelasi Virgil Calotescu este o continuare a acestei comedii.Dupa absolvirea Facultatii de Agronomie, Silvia (Catrinel Dumitrescu) cauta sa obtina un buletin de Bucuresti care i-ar permite sa ramana in Capitala. Ea se casatoreste formal cu soferul de taxi Radu (Mircea Diaconu), care are buletin de Bucuresti si mare nevoie de bani. Evident urmeaza divortul, tot de forma. Numai ca lucrurile iau o intorsatura prin idila reala care se infiripa intre cei doi. Silvia primeste repartitie la o ferma departe de Bucuresti. Filmul se incheie cu happy-end, in momentul in care Radu, noul medic veterinar al satului, o intalneste iar pe Silvia. Filmul “Casatorie cu repetitie” realizata in 1985 de acelasi Virgil Calotescu este o continuare a acestei comedii.

.

Anul lansarii: 1982
Distributie:

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Terminal (2018)
John Rabe (2009)
California Dreaming (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1526963818