Vizioneaza filme online

Bunraku (2011) – filme online gratis

Filmat în România (la studiourile Media PRO ) în perioada aprilie – iunie 2008.
Primul trailer al filmului a fost difuzat în cadrul convenției Comic Con de la San Diego în luna iulie 2010; filmul a fost prezentat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Toronto, 9-19 septembrie 2010.

Într-o lume în care armele de foc sunt interzise, iar legea se face cu sabia, un hoinar misterios (Josh Hartnett), un tânăr samurai cu o misiune de onoare (Gackt Camui) şi un barman (Woody Harrelson) plănuiesc răzbunare împotriva unui lider nemilos (Ron Perlman) și a armatei lui de criminali, condusă de nouă asasini in frunte cu Killer #2 (Kevin McKidd), un asasin cu inima de gheata, versat și manuitor al unei săbii aducătoare de moarte.
Filmul este un exercițiu vizual uimitor, plin cu secvențe de acțiune, cu o coregrafie unica ce îmbină vest şi est, vechea școala cu tehnicile celei noi. Hartnett ii va surprinde pe multi cu prezența sa ca omul fără nume, jucat la perfecțiune şi rupt parcă dintr-un film Western, în timp ce Gackt personifica exemplar devotamentul rece pentru o misiune al legendarului Toshirō Mifune.

Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Tags: , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

16 Responses to Bunraku (2011) – filme online gratis

 1. delphinman a comentat: 06/11/2012 ora 22:27

  Cui i-au placut Kill Bill, Zatoichi, Sin City sau Azumi ii va placea si asta . E un fantasy, luati-l ca atare. E chiar bun in genul lui!

 2. Bader4288 a comentat: 16/10/2012 ora 06:13

  Fara indoiala este un film doar pentru o anume categorie de cinefili. 🙁

 3. BAMSE a comentat: 17/09/2012 ora 21:59

  da, scuze dar nu are nici un inteles , un film facut pentru puterea de intelegere a americanilor , care hmm sint destul de limitati , un film pur si simplu pueril si fara nimic interesant , doar Woody , intra-devar el e singurul de remarcat , restul praf

 4. Coco a comentat: 03/09/2012 ora 07:51

  O “Arabella” violenta in care nu stim clar cine e Rumburak, dar presupunem ca japonezul 🙂

 5. lol a comentat: 13/07/2012 ora 22:41

  am vazut trailer,e cu demi mmmmm, poate e bun,,dar caut altu ,,,

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *