Burn After Reading – Citeşte şi arde (2008) – filme online

Burn After Reading – Citeşte şi arde (2008) – filme online

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
4.2
NOTA USERI

Burn After Reading – Citeşte şi arde (2008) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, CRIMĂ, DRAMĂ
7.0
NOTA IMDB
4.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

2 nominalizări Globul de Aur, 3 nominalizări BAFTA.

Avem un agent CIA, nişte secrete tare bine păzite şi-o idee proastă: o carte în care agentul vrea să deconspire toate misiunile la care a luat parte. Numai că agentul reuşeşte să rătăcească unicul manuscris al cărţii, “ars” pe un CD, pe care ajung să pună mâna doi angajaţi ai unei săli de fitness. Conştienţi că au dat lovitura, cei doi vor încerca să vândă informaţiile, iar agentul se va chinui să-i oprească la timp.

“Burn after reading” este o comedie neagră a cărei acţiune se învârte în jurul unui CD conţinând memoriile fostului agent CIA, Osbourne Cox, concediat din agenţie din pricina dependenţei de alcool, CD care îi este furat acestuia de către Katie Cox, soţia infidelă de care urmează să se despartă, pentru a fi uitat apoi în mod accidental în vestiarul unei săli de fitness din Washington. Preţioasele informaţii intră în posesia Lindei Litzke precum şi în posesia lui Chad Feldheimer, instructorul de fitness al neglijentei Katie, care intenţionează să îl şantajeze pe Ozzie Cox sau să le vândă persoanei dispuse să ofere cea mai consistentă suma de bani pentru ele.

Situaţia se complică atunci când în scenă intră şi agentul federal Harry Pfarrer, care pe de-o parte are o aventură amoroasă cu Katie – soţia lui Ozzie Cox, iar pe de altă parte o cunoaşte pe Linda Litzke prin intermediul unui site de întâlniri on-line şi se implica la rândul său în schema de şantaj pusă la cale de cei doi deţinători fără scrupule ai CD-ului.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net