Bushwick (2017) – filme online

Bushwick (2017) – filme online

Vezi trailer
5.1
NOTA IMDB
5.3
NOTA USERI

Descriere film

6 comentarii

Filmul urmărește povestea tinerei Lucy (Brittany Snow) și a veteranului de război Stupe (Dave Bautista), care pentru a ajunge acasă, trebuie să navigheze printr-o ploaie de focuri de armă și explozii letale în cartierul lor din Brooklyn. Atunci când Lucy iese din metrou, ea intră într-o baie de sânge pe străzile cartierului Bushwick. Statul Texas încearcă să se desprindă de Uniune, iar forțele militare au coborât în ​​New York City, folosindu-l drept bază de operațiuni și ca instrument de negociere. Confruntându-se cu o mulțime de gloanțe și distrugeri totale în aproape fiecare colț, Lucy se adăpostește în subsolul lui Stupe, un puternic veteran de război, care o ajută cu răbdare să traverseze cele cinci blocuri periculoase din Bushwick, pline cu răpitori, miliții locale și forțe invadatoare, pentru a ajunge acasă, presupunând că aceasta se află încă acolo…

IMDB : 5,2

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. Mr X | 2017-09-08

   Film prost! nota 3,5 din 10

  2. samade | 2017-09-05

   Am crezut ca o sa fie actiune, suspans a fost final slab, daca te plictisesti uita-te. Nimic de scris acasa.

  3. Cosmin | 2017-09-05

   Mercenari inarmati cu ce e mai bun pe piata care nu reusesc sa ocupe un cartier de amestecaturi si corcituri Multi Culti( de asta nu rusesc, pt.ca sunt corciti si amestecati, asta da filmul de inteles) si bineinteles sunt Rasisti. EVREI cu palari si perciuni lungi care sunt super soldati si preot Crestin care se sinucide jucat bineiteles de unu la care Numele de Familie se termina in BERG. Sincer nu am crezut pana acuma chestia cu Hollywood-ul Evreesc dar vazand cat filmul asta vrea sa prosteasca lume, sa faca spalare de creere nu mai stiu sa cred. Sunt fara cuvinte si socat in ce directie se indreapta totul.

   • Shloim | 2017-09-15

    Esti un dobitoc, habar n-ai cum e sa traiesti in Bushwick. Stai la tine in Tecuci sau unde esti tu, si judeci lumea dupa un film prost. E un FILM ba baiatule. Daca te-ar spala pe creier, ar fi o mare realizare. Hai noroc.

  4. Anonim | 2017-09-05

   Frateee ce fel de film a fost asta ? Mor caracterele principale ? Really ?

  5. D Giosanu | 2017-09-04

   Un film tampit… Slab…Slab…Slab…

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net