Buzduganul cu trei peceţi (1977)

Buzduganul cu trei peceţi (1977)

Vezi trailer
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Titlu original: Buzduganul cu trei peceti

Filmul lui Constantin Vaeni este un nou film despre Mihai Viteazul, după cel realizat cu şapte ani înainte de Sergiu Nicolaescu.
Filmul este o comandă făcută chiar de şeful statului, Nicolae Ceauşescu, care dorea un film cu mai multă “conştiinţă de clasă”, care să pună mai puţin accentul pe acţiune şi lupte şi mai mult pe “gândirea” eroului, al cărui urmaş se credea.
Filmul este “un film de idei, de fapt colaj de discursuri, alcătuit de Eugen Mandric, şi regizate fără respiraţie epică” (Tudor Caranfil).

Trimite filmul

Partea 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

3 comentarii
 1. Lucian Galer | 2013-04-18

  Pentru a-i raspunde “eminentei sale”, d-nul Caranfil, legat de parerile dumnealui vis-a-vis de acest film, pot spune ca (si daca a fost facut la comanda lui Ceausescu) acest film imi aminteste de faptul ca suntem un popor – unul puternic si cu dorinta de libertate!
  Nicolae Ceausescu a fost un dictator, poate! Dar a fost si un patriot care a facut mai mult bine tarii asteia chinuite decat reusesc sa faca rau cei ce se trezesc sa arunce cu noroi.
  Eu nu sunt sarac sau lovit din cauza vechiului regim – sunt saracit de noile regimuri si de noile idei ale profitorilor si mancatorilor de… “ciuperci” care ne duc de rapa!

  • Amos Klein | 2017-05-06

   Aveți perfectă dreptate.

 2. lucian | 2013-04-17

  Un film f.bun trebuie vâzut de toti cei care ne conduc e f.educativ

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Bad Day for the Cut (2017)
Neruda (2016)
Aus dem Nichts (2017) - În întuneric

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!