Buzduganul cu trei peceţi (1977)

Buzduganul cu trei peceţi (1977)

Vezi trailer
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Titlu original: Buzduganul cu trei peceti

Filmul lui Constantin Vaeni este un nou film despre Mihai Viteazul, după cel realizat cu şapte ani înainte de Sergiu Nicolaescu.
Filmul este o comandă făcută chiar de şeful statului, Nicolae Ceauşescu, care dorea un film cu mai multă “conştiinţă de clasă”, care să pună mai puţin accentul pe acţiune şi lupte şi mai mult pe “gândirea” eroului, al cărui urmaş se credea.
Filmul este “un film de idei, de fapt colaj de discursuri, alcătuit de Eugen Mandric, şi regizate fără respiraţie epică” (Tudor Caranfil).

Trimite filmul

Partea 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. Lucian Galer | 2013-04-18

   Pentru a-i raspunde “eminentei sale”, d-nul Caranfil, legat de parerile dumnealui vis-a-vis de acest film, pot spune ca (si daca a fost facut la comanda lui Ceausescu) acest film imi aminteste de faptul ca suntem un popor – unul puternic si cu dorinta de libertate!
   Nicolae Ceausescu a fost un dictator, poate! Dar a fost si un patriot care a facut mai mult bine tarii asteia chinuite decat reusesc sa faca rau cei ce se trezesc sa arunce cu noroi.
   Eu nu sunt sarac sau lovit din cauza vechiului regim – sunt saracit de noile regimuri si de noile idei ale profitorilor si mancatorilor de… “ciuperci” care ne duc de rapa!

   • Amos Klein | 2017-05-06

    Aveți perfectă dreptate.

  2. lucian | 2013-04-17

   Un film f.bun trebuie vâzut de toti cei care ne conduc e f.educativ

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net