Vizioneaza filme online

Byosoku 5 senchimetoru – 5 Centimeters Per Second (2007) – filme online

Acţiunea începe având în prim plan doi copii, pe Takaki Tono şi Akari Shinohara. Aceştia învăţau în aceeaşi clasă şi încetul cu încetul încep să se apropie unul de altul şi să se placă. Deşi ceilalţi copii îi ironizau Takaki şi Akari nu le dădeau prea multă importanţă şi se simţeau foarte bine împreună. Totul era bine până când Akari datorită slujbei părinţilor ei,este nevoită să se mute din oraş. Despărţirea dintre cei doi este dureroasă, ei fiind conştienţi că relaţia lor nu va mai fi la fel. Deşi ţin legătura cu ajutorul telefonului şi a scrisorilor în sufletul lor suferă şi regretă enorm despărţirea. După o perioadă lungă de timp ,când cei doi sunt deja nişte titeri adolescenţi, Takaki se hotărăşte să o viziteze pe Akari. Călătoria spre ea este îngrozitoare, în condiţii de iarnă, iar la fiecare oprire a trenului datorată zăpezii, Takaki simte că nu îşi va mai revedea minunata prietenă. Dar cei doi se regăsesc în cele din urmă iar întâlnirea este cât se poate de emoţionantă, cu lacrimi şi chiar săruturi. Dar cei doi sunt nevoiţi să se despartă foarte repede şi totul o ia de la capăt.

IMDB : 7,8

Tags: , , , , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to Byosoku 5 senchimetoru – 5 Centimeters Per Second (2007) – filme online

 1. manu a comentat: 28/01/2017 ora 15:13

  iubirea lor n-a disparut.S-a maturizat in acelasi ritm cu ei doi si a intrat in panteonul iubirii universale ce ne tine legati ca specie si civilizatie.

 2. Dragos a comentat: 14/10/2014 ora 21:28

  Un film senzational, excelent. Nu ma pot satura de el.

 3. daria a comentat: 16/06/2014 ora 18:17

  e un film superb ! il vad mereu cand am timp . pe mine m-au impresionat personajele ,peisajele ,mi-a placut tot filmul ! ii dau nota 10000000000 + + + =

 4. Dana a comentat: 15/06/2014 ora 11:23

  Este un film absolut superb, si a fost o surpriza placuta sa il gasesc aici. Din cand in cand ma apuca asa un dor sa-l vad… E o bijuterie!

 5. Alex a comentat: 14/06/2014 ora 23:16

  Un film de animatie exceptional. M-au impresionat cadrele, tehnica si peisajele.
  Rar se mai gaseste, in zilele noastre, o asa atentie pentru detaliu intr-un film animat. Titlul vine de la viteza cu care cad petalel de cires, un simbol national al Japoniei, reprezentand ritmul vietii si modul treptat in care se sting relatiile.
  Vizionare placuta!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *