Camille (1936) – filme online

Camille (1936) – filme online

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

O nominalizare Oscar.

Anul este 1847. Eroina principală este Marguerite, o curtezană în Parisul romantic al întâlnirilor amoroase care de cele mai multe ori se petreceau la teatre, baluri, casinouri, unde cuvântul de ordine era “discreţie”, iar miza o reprezenta chiar dragostea.

În acest decor Marguerite se îndrăgosteşte nebuneşte de un tânăr: Armand Duval. În momentul în care tatăl lui Armand o imploră să nu se mărite cu fiul său,pentru că avea să-i distrugă orice şansă de carieră şi poziţie avantajoasă în societate, ea se conformează rugăminţilor şi îşi părăseşte iubitul. Cu toate acestea, în momentul în care sărăcia şi boala sunt pe cale să o răpună, Marguerite descoperă că Armand încă o mai iubeşte…

O poveste de dragoste care se spune că l-a inspirat pe Verdi să scrie fenomenala “Traviata”, în care rolul principal îi revine legendei ecranului: Greta Garbo.

IMDB : 7,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net