Capitalism: A Love Story – Capitalismul: o poveste de dragoste (2009) – filme online

Capitalism: A Love Story – Capitalismul: o poveste de dragoste (2009) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Capitalism: A Love Story – Capitalismul: o poveste de dragoste (2009) – filme online

GEN FILM: CRIMĂ, DOCUMENTARE
7.4
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Capitalismul: o poveste de dragoste este un documentar sub semnătura lui Michael Moore, care după ce a explorat dedesubturile sistemului de sănătate american şi a dovedit că americanii sunt departe de a merita să fie invidiaţi din acest punct de vedere, acum aruncă o privire asupra crizei economice mondiale, a cauzelor ei şi a imenselor sume de bani ajunse din buzunarele mici ale contribuabililor în cele mari şi nesăţioase ale instituţiilor financiare private. Este vorba de “cel mai mare jaf din istoria ţării”, prezentat în acest documentar în care personajul negativ este reprezentat de băncile mari şi fondurile de investiţii, care folosesc capitalul investitorilor pentru a-i favoriza pe cei de pe Wall Street, acei “puţini şi privilegiaţi”, în detrimentul americanilor simpli, de pe “Main Street” – strada principală a oamenilor de rând. Capitalismul: o poveste de dragoste aruncă o privire asupra relaţiei dntre bănci, politicieni şi Departamentul Trezoreriei din SUA şi încurajarea americanilor de rând care s-au împrumutat dincolo de capacitatea lor de plată, pentru a achiziţiona locuinţe şi bunuri, şi au creat premisele crizei financiare care a dus la şomaj şi la pierderea acestor locuinţe şi bunuri…

IMDB : 7,4

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  9 comentarii
  1. Lucian | 2017-07-03

   Frumos documentar, din pacate in mare parte adevarat.

  2. gabi | 2017-01-26

   americanilor puteti sta linistiti, acum ca trump e presedinte ati scapat de capitalism.
   din pacate noi suntem batuti in cap… un neam de manelisti, curve si poponari, care inca avem impresia ca traim intr-o democratie. Dreptul la vot e un cacat, daca am putea schimba ceva cu votul nu ne-ar mai lasa nimeni sa votam. Cand o sa luam atitudine, si nu o sa mai privim toate mizeriile care ne spala creierele la tv, atunci o sa avem o sansa.

  3. tudor | 2017-01-20

   superb! complimente regizorului! 😎

  4. florina | 2017-01-16

   va rog frumos sa il repostati, daca puteti!! Multumesc!

  5. Cornel | 2014-08-20

   Cel care denigrează pe M.M. sigur lucrează la o bancă. L-aș provoca să-mi spună dacă o singură idee din acest film este falsă!!! Să argumenteze ce nu este adevărat aici! Trebuie să ne trezim!!!!!

  6. raul | 2013-01-25

   Michael Moore e cel mai mare ipocrit in viata. Are o avere de peste 50 milioane de dolari si se da sarac in fata lumii cand la minutul 56:12 zice ca el nu face parte din cei 1% (patura americanilor superbogati). Michael Moore e un demagog de talie mondiala si m-am cam saturat de el.

  7. amarasteanu' | 2012-10-18

   Mai aud cite o babuta:,,Maica, de ce costa ciresele un milion kilu’ in Dorobanti?”Piata de capital, banul, cum vreti s-o luati isi creeaza propria entitate, existenta.Cum oamenii nu sunt egali nici piata nu este egala pentru toti.De ce ar fi obligat un comerciant din piata Dorobanti sa pastreze pretul pentru cirese la nivelul pietei Ferentari?Pentru fiecare zona(indiferent de oras sau tara) exista o limita de pornire sau oprire sociala, financiara etc.Inca o data, nu putem fi toti egali in nimic, absolut nimic.
   As putea compara jafurile post-’89 la nesfirsit cu jafurile comuniste.Care sunt mai grave, cele obtinute cu pistolul la timpla sau cutitul la git sau cele realizate cu o semnatura pe un document bancar?De acord cu dvs ca meritau incatusati criminalii, tilharii, violatorii, pedofilii si delapidatorii.Oare ei erau mai rai pentru societatea socialista decit Dan Voiculescu, Ioan Niculae sau Nicolae Plesita? Stia vreun muncitor sau vreun profesor care era aportul valutar real in economia socialista?
   Alta obsesie:,,Pe vremea comunistilor nu erau atiti infractori ca azi.”Posibil, dar nu 100% adevarat. Ginditi-va la Rimaru, Stefanescu-Bachus si altii care au ucis la intimplare sau au delapidat bugetul in stil barbar.

  8. popa liviu dorel | 2012-09-10

   As vrea mult sa il am sa il revad. F.D.R. inainte de a muri avea mare dreptate.-vedeti filmul cei care nu credeti !capitalismul trebuie adaptat la nevoile sociale ale fiecarui om.La noi in Romania s-a facut COLECTIVIZARE de dragul Colectivizarii , Nationalizare de dragul Nationalizarii. Idem se face PRIVATIZARE de dragul PRIVATIZARII -un SIMPLU CUVANT. De ce sa privatizezi ceva RENTABIL si PROFITABIL? Ca zice F.M.I.? Daca un lucru merge , de ce trebuie stricat ? Sa ne mai lase in pace cu tampeniile astea ! Ex. Oltchim-ul este si a fost rentabil mereu ! Are stocuri de materiale ptr. export si comenzi si debusee externe, de ce trebuie vandut polonezilor ? Lectia TEPRO-Iasi(cu cehii-de la Zelejarni Vesely) nu ne-a invatat nimic ?Se ne lase in pace F.M.I. cu tampeniile lor cu tot . S-au dus vremurile alea cand BOC(rahat-in lb.turca) facea sluj in fata aluia cu gauri in talpa !Nu ne mai intereseaza ce zic (s)- MERKEL si Hilary ! Conteaza numai ce este bine ptr. poporul nostru amarat !

  9. popa liviu dorel | 2012-09-10

   As vrea mult sa il am sa il revad. F.D.R. inainte de a muri avea mare dreptate.-vedeti filmul cei care nu credeti !La noi in Romania s-a facut COLECTIVIZARE de dragul Colectivizarii , Nationalizare de dragul Nationalizarii. Idem se face PRIVATIZARE de dragul PRIVATIZARII -un SIMPLU CUVANT. De ce sa privatizezi ceva RENTABIL si PROFITABIL? Ca zice F.M.I.? Daca un lucru merge , de ce trebuie stricat ? Sa ne mai lase in pace cu tampeniile astea ! Ex. Oltchim-ul este si a fost rentabil mereu ! Are stocuri de materiale ptr. export si comenzi si debusee externe, de ce trebuie vandut polonezilor ? Lectia TEPRO-Iasi(cu cehii-de la Zelejarni Vesely) nu ne-a invatat nimic ?Se ne lase in pace F.M.I. cu tampeniile lor cu tot . S-au dus vremurile alea cand BOC(rahat-in lb.turca) facea sluj in fata aluia cu gauri in talpa !Nu ne mai intereseaza ce zic (s)- MERKEL si Hilary ! Conteaza numai ce este bine ptr. poporul nostru amarat !

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net