Vizioneaza filme online

Carne (1991) – filme online subtitrate

Al treilea film al lui Gaspar Noé, scurt metrajul Carne prezintă povestea unui măcelar de cai care face o greşeală ce îi va schimba tot restul vieţii.
El trăiește într-un orășel francez ducând o viaţă lipsită de evenimente. Caracterul repetitiv al vieţii sale nu face decât să îi creeze o stare de nervozitate constantă. Are o măcelărie unde îşi petrece cea mai mare parte din zi şi o fiică care începe să devină femeie. Schimbările prin care trece fiica sa îl pun pe gânduri.La un moment dat,crede că fiica sa a fost supusă unui viol. Dorind să se răzbune,ucide un tânăr, dar nu pe cine trebuia. După ce aceste incidente se rezolvă, eroul doreşte să îşi reînceapă viaţa, să îşi formeze o nouă familie. Însă un lucru îl opreşte: consideră că nu mai merită să dea naştere unui copil şi că motivele pentru care oamenii aduc noi suflete pe lume sunt egoiste şi neîntemeiate.
Mijloacele folosite de regizor pentru a-şi exprima ideile au un caracter violent, lucru care a devenit un concept la Gaspar Noé. Povestea măcelarului este continuată cu filmul “I stand alone” din1998.

IMDB : 7,4

ATENȚIE !
Materialul video conține traducere liberă, faze explicite de sex (cuvinte, expresii triviale și imagini explicite sex) !

Tags: , , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

One Response to Carne (1991) – filme online subtitrate

  1. misu a comentat: 27/07/2016 ora 15:19

    super tampit

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *