Caro diario (1993) – filme online

Caro diario (1993) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Descriere film

1 comentariu

Un premiu şi o nominalizare Cannes.

Nanni Moretti a fost supranumit „un Woody Allen italian”, însă eticheta asta ni i se potrivește. În „Caro diario” aka „Dear Diary” (Dragă jurnalule) regizorul abordează filmul-jurnal, dar fără să facă o operă de cinéma vérité; tot ce vedem este atent plănuit și interpretat. Filmul are trei părți. Cea dintâi și cea mai bună este „Pe Vespa mea”, o scurtă cronică a călătoriilor zilnice ale lui Nanni Moretti. Cea de a doua, „Insule”, este cea mai explicit comică, însoțindu-i pe Nanni Moretti și un prieten al său în încercarea de a afla o insulă, niciodată găsită, unde să lucreze în liniște. A treia parte, „Doctorii”, înfățișează, tragic și memorabil, confruntarea lui Nanni Moretti cu cancerul. „Caro diario” abundă în digresiuni superbe, reflecții și citate cinematografice. Autobiografiile cinematografice sunt uneori narcisiste și obositoare, dar nu acesta este cazul aici. Respingerea patosului și a spectaculosului îi prinde bine lui Nanni Moretti. Toate întâmplările din film – de la chimioterapie până la vizitarea locului unde a fost ucis Pasolini – sunt prezentate cu maximă simplitate și directețe. „Caro diario” este un film entuziasmant despre experiențele de zi cu zi – despre călătorii, dans, stări meditative, boală, despre cum se bea un pahar cu apă. Puține filme ne arată cu atâta franchețe și bucurie ce înseamnă a trăi în lumea materială. (Adrian Martin, critic de film la The Age, autor, doctorant, preluat din 1001 de filme de văzut într-o viață)

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  1 comentariu
  1. Gabriela | 2017-02-16

   Un film care iti capteaza atentia si iti creaza buna dispozitie inca de la primele secvente, cu un umor fin, de buna calitate si o coloana sonora care completeaza perfect tabloul creat de regizor. Minunat! Traducere impecabila.Felicitari Filme HD pt postare. Ar fi interesant de urmarit si alte filme ale lui Nanni Moretti.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net