Cemetery Junction (2010) – filme online gratis

Cemetery Junction (2010) – filme online gratis

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Cemetery Junction (2010) – filme online gratis

GEN FILM: COMEDIE
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Comedia Cemetery Junction relateaza povestea amuzanta, emotionanta si universal valabila a trei tineri trecuti de 20 de ani din orasul britanic Reading, care lucreaza la compania de asigurari “The Prudential”, sunt buni prieteni si isi petrec timpul liber consumand bauturi alcoolice, agatand fete, glumind si batandu-se. Freddie Taylor isi doreste sa avanseze in cariera si sa plece din acest orasel mort, in vreme ce carismaticul Bruce Pearson si adorabilul ratat Snork sunt autosuficienti si multumiti de existenta banala pe care o duc in Anglia anilor ’70. Colegul lor Mike Ramsay este un oportunist care le da batai de cap si care se implica intr-o idila cu fiica sefului companiei de asigurari. Atunci cand Freddie Taylor primeste o noua slujba de comis-voiajor si o reintalneste pe Julie, iubita lui din perioada scolii, cei trei amici sunt fortati sa faca alegeri dificile, care le vor schimba vietile pentru totdeauna.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. ioana | 2012-11-18

   excelent film, multumesc

  2. fitza | 2012-11-01

   o porcarie de film …credeti-ma un film englezesc….cei care nu au ce face si scriu comentari aiurea …nu mai scrieti …nu va pierdeti si voi 90 de minute la un film de 2 lei…hd mai bagati filme bune ca tot porcari bagati in ultimul timp

  3. dragos | 2012-11-01

   Foarte bun filmul…finalul super!

  4. r3nata | 2012-10-31

   foarte bun filmul ai ce invata din el ^_^ mereu urmeaza-ti visele <3

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net