Charlie and the Chocolate Factory – Charlie și Fabrica de Ciocolată (2005) – filme online

Charlie and the Chocolate Factory – Charlie și Fabrica de Ciocolată (2005) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI

Charlie and the Chocolate Factory – Charlie și Fabrica de Ciocolată (2005) – filme online

6.7
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

47 comentarii

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur.

Apeciatul regizor Tim Burton, imprima stilul său de o imaginaţie vie iubitei cărţi clasice a lui Roald Dahl, Charlie şi Fabrica de Ciocolată, despre un excentric producător de ciocolată, Willy Wonka (JOHNNY DEPP) şi Charlie Bucket (FREDDIE HIGHMORE), un băiat cu suflet bun dintr-o familie săracă, care trăieşte în umbra fabricii extraordinare a lui Wonka.
În cele mai multe seri în familia Bucket, cina este un bol cu supă de varză diluată, pe care tânărul Charlie o împarte bucuros cu mama lui (HELENA BONHAM CARTER), cu tatăl lui (NOAH TAYLOR) şi cu bunicii din partea ambilor părinţi. Casa lor este micuţa, în ruină, rece, dar acolo domneşte iubirea. În fiecare noapte, ultimul lucru pe Charlie îl vede de la fereastra este fabrica imensă şi adoarme visând la ce ar putea fi înăuntru.
Timp de aproape cincisprezece ani, nimeni nu a văzut nici măcar un muncitor care să intre sau să iasă din fabrică, şi nici nu l-a zărit pe Willy Wonka, cu toate acestea, în mod misterios, se fabrica şi se transporta în magazine din întreaga lume cantităţi impresionante de ciocolată.
Într-o zi, Willy Wonka face un anunţ crucial. Îşi va deschide fabrica sa celebră şi va dezvălui “toate secretele şi magia” acesteia pentru cinci copii norocoşi care vor găsi bilete aurii ascunse în interiorul a cinci batoane de ciocolată Wonka alese la întâmplare.
Nimic nu ar bucura familia lui Charlie mai mult decât să îl vadă câştigând, însă sorţii de izbândă sunt foarte mici, deoarece nu îşi pot permite să cumpere o ciocolată nici măcar o dată pe an, de ziua lui. Pata de culoare în film sunt micuţii lumpieni că sunt nişte băştinaşi angajaţi de Willy la fabrică.De câte ori de întâmpla ceva aceştia încep să cânte un frumos cântec.

Anul lansarii: 2005
Regizor: Tim Burton
Distributie:

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Bad Day for the Cut (2017)
Neruda (2016)
Aus dem Nichts (2017) - În întuneric

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!