Charlie Bartlett (2007) – filme online

Charlie Bartlett (2007) – filme online

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI

Charlie Bartlett (2007) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, DRAMĂ
7.0
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Charlie Bartlett, un tânăr provenind dintr-o familie înstărită, este dat afară din toate şcolile private în care a fost înscris şi ajunge în final să studieze în cadrul unui liceu public. Iniţial ţinta tuturor tachinărilor, acesta descoperă că elevii care-l înconjoară se confruntă cu o groază de probleme, aşa încât decide să-şi pună în evidenţă spiritul antreprenorial, devenind confidentul tuturor.

În noua postura de psiholog, Charlie ia riscanta hotărâre de a le împărţi colegilor săi medicamentele pe care le subtilizează de la propriile şedinţe de consiliere şi ajunge în final să se îndrăgostească de faţa directorului liceului, care îi urmăreşte fiecare pas.

Pe măsură ce lumea acestuia este expusă privirii tuturor, eroul descoperă că ajutorul dat celorlalţi oameni din jurul său nu sta doar în nişte simple pastile.

Trimite filmul

Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. ONUTZA | 2013-06-15

   bun filmul… :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: 😆

  2. din | 2013-06-13

   foarte frumos filmul si emotionant bravoo :X :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

  3. stela | 2013-06-13

   un film pentru adolescenti mai aparte ,foarte frumos

  4. Mihai | 2013-06-13

   Super filmul !! nota 10 😉

  5. gabriel | 2013-06-13

   merita vazut!
   😉

  6. mirela | 2013-06-12

   😆 😆 😆 😆 😆 😆 :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: 😀 😀 😆 😆 Ce filme…mama am ras cu lacrimi

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Sleepwalker (2017)
  Daddy's Home 2 (2017) - Tata în război cu... tata 2
  Detroit (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net