Charlotte’s Web – Reţeaua Miraculoasă (2006) – filme online

Charlotte’s Web – Reţeaua Miraculoasă (2006) – filme online

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
7.2
NOTA USERI

Charlotte’s Web – Reţeaua Miraculoasă (2006) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, FAMILIE, FANTEZIE
6.3
NOTA IMDB
7.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

16 comentarii

În Charlotte’s Web – Reţeaua miraculoasă, un porcuşor descoperă că în lume cea mai importantă este prietenia. Când tânăra Fern (Dakota Fanning) îl salvează pe porcuşorul Wilbur, când acesta e cât pe ce să fie sacrificat, acesta devine noul locuitor al fermei. Wilbur este plin de viaţă şi copilăros, ceea ce face ca celelalte animale să-l considere naiv, dar pentru Charlotte, un păianjen ce trăieşte agăţat de tavan, el reprezintă şansa de a-şi putea face un prieten. Prietenia lor în plină dezvotare se arata a fi una trainică, atunci când celelalte animale dezvăluie faptul că zilele porcuşorului sunt numărate. Pare că doar un miracol ar putea salva viaţa lui Wilbur, dar Charlotte depune orice efort, ajutadu-l pe Wilbur să facă mai multe mişcări neobişnuite pentru un porcuşor cu ajutorul pânzei ei, pentru a-l convinge pe fermier că Wilbur nu este un porc oarecare şi că merită să fie salvat.
Filmul este o adaptare a cărţii de succes pentru copii “Miracolul prieteniei”, scrisă de E.B. White, una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale tuturor timpurilor, o poveste despre prietenie şi sacrificiu.
Dakota Fanning interpretează în acest film personajul Fern Arable, prima care îl întâlneşte pe umilul şi minunatul porcuşor plin de viaţă. Julia Roberts este vocea păianjenului Charlotte, care devine cee mai bună prietenă a lui Wilbur şi salvatoarea acestuia. Vocile personajelor din “Charlotte’s Web” sunt împrumutate de către mai mulţi actori, astfel: Steve Buscemi este vocea diabolicului şobolan al fermei, Templeton; Oprah Winfrey este Gussy, gasca fermei; Cedric the Entertainer este Golly, gânsacul lui Gussy; John Cleese este Samuel, o oaie autoritară; Robert Redford este Ike, un cal alergic la păianjeni; Kathy Bates şi Reba McEntire sunt două vaci sarcastice, Bitsy şi Betsy; iar Thomas Haden Church şi Andre Benjamin sunt două ciori mai proaste, Brooks şi Elwyn.
De la publicarea sa în 1952, “Charlotte’s Web”, scrisă de mult premiatul autor E.B. White şi ilustrată de Garth Williams, s-a vândut în peste 45 de milioane de copii în întreaga lume şi a fost tradusă în 23 de limbi. Charlotte’s Web, care este publicată de HarperCollins, se alătura cărţilor de succes ale lui White, Trumpet of the Swan şi Stuart Little, ca fiind una dintre cele mai îndrăgite cărţi pentru copii ale tuturor timpurilor.
“Toate cele trei cărţi poartă semnătura spiritului inteligent al lui E.B. White”, spune producătorul Jordan Kerner. Aceste cărţi sunt inspirate pe deplin cu tot ce e mai bun din cultura americană. White este un rege al cuvintelor.
Paramount Pictures şi Walden Media prezintă o producţie Kerner Entertainment Company/Nickelodeon Movies, Charlotte’s Web (Reţeaua Miraculoasă). Regizat de Gary Winick, scenariul filmului este scris de Susannah Grant şi Karey Kirkpatrick, pe baza cărţii scrise de E.B. White. Filmul este produs de Jordan Kerner, împreuna cu producătorii executivi Edgar Bronfman, Sr., Julia Pistor, Bernie Williams, şi Paul Neesan.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Cipolla Colt (1976) - Pentru un pumn de ceapă - online subtitrat
Padmaavat (2018)
Salaam Bombay! (1988)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.