Chasing Amy – Iubiri încurcate (1997) – filme online

Chasing Amy – Iubiri încurcate (1997) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI

Chasing Amy – Iubiri încurcate (1997) – filme online

GEN FILM: COMEDIE
7.3
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

O nominalizare Globul de Aur .

Sunt doi prieteni foarte buni, amândoi realizatori de benzi desenate. Când unul dintre ei se îndrăgosteşte făra speranţă de Alyssa Jones, o tânără nonconformistă cu o viaţă sentimentală complicată, prietenia celor doi bărbaţi se destramă.

Trimite filmul

Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. vasile | 2018-02-24

   v-a placut aia cu light saber, sabie usoara??….sa mori de ris

  2. claudiu | 2014-04-26

   nu este o comedie……este o poveste de viata…poate multi se identifica cu personajele….iar filmul nu este ,,usor,, trebuie sa vezi substratul…oricum mi a placut

  3. Monica | 2013-11-27

   Desi eram cam sceptica la inceput, citind plotul, mi-a placut filmul, chiar f. mult, incat sa-mi doresc sa-l revad! Scenariul este bine scris, cu umor si inteligenta, de catre Kevin Smith, care este totodata si regizorul filmului si apare si in rolul “celebrului” Silent Bob 🙂 Savuros momentul in care Holden se intalneste cu cuplul Jay-Silent Bob (personaje recurente in filmele lui K.S). Ma tot gandeam: de unde pana-unde Chasing Amy? ca pe fata o cheama Alyssa…apoi, am aflat 🙂 Ben Affleck, care de obicei este un actor mai “imobil” asa,mai inexpresiv, de data asta s-a “mobilizat” si-a facut fatza cu brio rolului; este foarte credibil in rolul de indragostit de aceasta “lesbi dominatoare”. N-am vazut chiar toate filmele in care joaca B. A., dar cu siguranta, acesta este unul dintre cele mai bune roluri ale sale. Joey Lauren Adams, actrita nu foarte cunoscuta, face rolul vietii, nu stiu daca i sa va mai oferi ocazia unui rol atat de complex.Aduce foarte mult, ca fizic si voce, cu mai cunoscuta Renee Zellweger. Filmul in sine, nu mi s-a parut nici scarbos, nici plictisitor.

  4. stela | 2013-11-25

   imi plac actorii ,dar filmul e destul de plictisitor

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Chronicle (I) (2012) - Filme online gratis
  Backtrack (2015)
  Equity (2016) - Capital propriu

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.