Vizioneaza filme online

Chasing Amy – Iubiri încurcate (1997) – filme online

O nominalizare Globul de Aur .

Sunt doi prieteni foarte buni, amândoi realizatori de benzi desenate. Când unul dintre ei se îndrăgosteşte făra speranţă de Alyssa Jones, o tânără nonconformistă cu o viaţă sentimentală complicată, prietenia celor doi bărbaţi se destramă.

Tags: , , , , ,
acest video nu a fost gasit

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Chasing Amy – Iubiri încurcate (1997) – filme online

  1. claudiu a comentat: 26/04/2014 ora 18:50

    nu este o comedie……este o poveste de viata…poate multi se identifica cu personajele….iar filmul nu este ,,usor,, trebuie sa vezi substratul…oricum mi a placut

  2. Monica a comentat: 27/11/2013 ora 23:35

    Desi eram cam sceptica la inceput, citind plotul, mi-a placut filmul, chiar f. mult, incat sa-mi doresc sa-l revad! Scenariul este bine scris, cu umor si inteligenta, de catre Kevin Smith, care este totodata si regizorul filmului si apare si in rolul “celebrului” Silent Bob 🙂 Savuros momentul in care Holden se intalneste cu cuplul Jay-Silent Bob (personaje recurente in filmele lui K.S). Ma tot gandeam: de unde pana-unde Chasing Amy? ca pe fata o cheama Alyssa…apoi, am aflat 🙂 Ben Affleck, care de obicei este un actor mai “imobil” asa,mai inexpresiv, de data asta s-a “mobilizat” si-a facut fatza cu brio rolului; este foarte credibil in rolul de indragostit de aceasta “lesbi dominatoare”. N-am vazut chiar toate filmele in care joaca B. A., dar cu siguranta, acesta este unul dintre cele mai bune roluri ale sale. Joey Lauren Adams, actrita nu foarte cunoscuta, face rolul vietii, nu stiu daca i sa va mai oferi ocazia unui rol atat de complex.Aduce foarte mult, ca fizic si voce, cu mai cunoscuta Renee Zellweger. Filmul in sine, nu mi s-a parut nici scarbos, nici plictisitor.

  3. stela a comentat: 25/11/2013 ora 14:58

    imi plac actorii ,dar filmul e destul de plictisitor

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *