Vizioneaza filme online

Chasing Ice – Goana după gheață (2012) – filme online

O nominalizare Oscar, un premiu şi o nominalizare Sundance.

Apreciatul fotograf de mediu James Balog era pe vremuri sceptic în ceea ce priveşte schimbarea climei. Dar programul său Extreme Ice Survey îl face să descopere că planeta noastră e în schimbare. În Changing Ice, Balog utilizează camere revoluţionare pentru a surprinde, pe o perioadă de mai mulţi ani, evoluţia gheţarilor. Clipurile sale video bântuitor de frumoase comprimă ani în secunde şi arată milenari munţi de gheaţă dispărând într-un ritm îngrijorător.

Tags: , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Chasing Ice – Goana după gheață (2012) – filme online

 1. Bogumil a comentat: 25/11/2014 ora 00:38

  raspuns pt : @mocanu dan gresesti cand spui ca nu se poate face nimic.. de ce ? pai tocmai ca a inceput cu omul asta care a adus dovezi concrete de acolo filme uluitoare si foarte reale dupa care presupun ca urmeaza ca comisia globala de mediu impreuna cu organizatiile de mediu si voluntari (printre care se pot inscrie sau numara si oameni obisnuiti ca noi) sa dam o mana de ajutor acestei planete inca mai este gheata la poli e adevarat putina si se topeste repede dar se poate inca salva si oricum nu cred ca generatia noastra v-a apuca sa vada polii fara gheata complet doar daca inconstienta si nepasarea magnatilor sau a oamenilor “cheie” este mai mare decit contul lor in euro !

 2. dan a comentat: 23/11/2014 ora 14:58

  ingrijorator, cred ca toti spunem ca nu se va petrece nimic important in viata noastra pana cand SE VA INTAMPLA si atunci va fi prea tarziu!!!

 3. mocanu dan a comentat: 22/11/2014 ora 22:07

  documentarul este de nota 10 ,stim cu totii situatia planetei,ma refer la cei ce inteleg cu adevarat…insa cu scuzele de rigoare d-l Bogumil sau/si cei ce se vor uita la aceste comentarii ,nu vom putea face nimic (si asta nu ca sunt pesimist)
  dar cheltuielile imense si mai ales marile corporatii cere au beneficii pe termene destul de lungi din tot ce inseamna exploatarea resurselor planetare ,nu ne vor …sau nu-si vor …permite nici in viata urmatoare sa incerce macar sa faca ceva .( poate doar Alien sa ne salveze ,cel putin ca materie de studiu).

 4. Bogumil a comentat: 22/11/2014 ora 15:06

  un documentar care trage alarma si te inspaimanta, ramai mut neputincios, foarte socant, incredibil si foarte teribil, un om deosebit care s-a sacrificat cum numai el a stiut si numai el a simtit pt a aduce o dovada concreta pt oamenii care nu credeau asupra acestui dezastru climatic produs de tehnologiile oamenilor asupra mediului acestei planete… ironic vorbind fiind primul care “a spart gheata cu acest material” personal stiam de acest fenomen din anii anteriori dar nu la scala asta .. cred ca cei mai influenti oameni detinatori de companii extractii petrol sau companii care polueaza foarte puternic sau cu un impact puternic asupra mediului exploatari miniere centrale nucleare etc.. ar trebui sa se reuneasca si sa incerce cateva idei de colaborare ca sa repare sau mai potrivit spus sa refaca cumva intr-un fel sau altul in limita posibilitatilor ghetarii altfel nu stiu cat vom mai apuca pe acesta planeta ! de ex. propun principiul congelare a apei pt a ingheta cumva apa macar sa incetinim daca nu putem stopa acest monstruos dezastru de topire a ghetii din polii pamintului altfel ne miram degeaba si vom fi tot mai neputinciosi.. daca nu vor mai exista acesti ghetari care sa regleze mediul climatic schimbator nu vor mai exista animale, mamifere polare sau chiar noi oamenii vom disparea mai repede decit ne inchipuim sau ne imaginam..

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *