Chatroom (2010) – filme online

Chatroom (2010) – filme online

Vezi trailer
5.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
5.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

O nominalizare Cannes.

Când tinerii Jim, Eva, Emily şi Mo îl întâlnesc pe William online, ei sunt seduşi de carisma acestuia. Dar William nu este ceea ce pare. El este o persoană calculată şi manipulativă şi nu are timp pentru oameni în lumea reală. Jim este vulnerabil şi nu are nici cea mai vagă idee cât de periculoasă noua lui prietenie cu William va fi. Când Jim îi confesează că ia anti depresive, William ştie că şi-a găsit victima. El jură să îl ajute pe Jim cu problema sa cu drogurile, iar restul grupului îl crede pe William. Ceea ce începe ca un sfat prietenesc pentru a-l salva pe Jim devine altceva şi Eva şi Mo realizează jocul mortal pe care William îl joacă, dar roţile se învârteau deja. Jim merge pe o cale a auto-distrugerii şi este pe cale să facă ceva inimaginabil. În timp ce Eva, Emily şi Mo încearcă să îl salveze pe Jim, William începe un terifiant joc de-a şoarecele şi pisica cu ele, urmărindu-le pe internet, închizându-le sistemele şi despărţindu-le din ce în ce mai mult de victima sa. Fantezia se întâlneşte cu realitatea când William şi Jim se întâlnesc fata în faţă în ora de vârf la metrou. Fără securitatea “fără chip” a lumii virtuale, totul devine adevărat. Este acum o cursă împotriva timpului pentru a-l salva pe Jim, dar ceasul ticăie…cineva trebuie să moară.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. ZiPu | 2013-11-14

   Pentru cei curiosi care cer o idee despre filmu asta,eu sunt de parere ca filmu nu a fost rau, dar aveti grija ce varsta aveti cand il visionati ca va da idei intunecate. precum suicid.Daca sunteti slabi de inger, nu va uitati la el.

   Respect filmeHD!

  2. Clara | 2013-10-30

   un cutit cu doua taisuri.

  3. Bogumil | 2013-10-27

   pt modul de expunere al vizualizarii internetului 3d ca un hotel cu multe camere si fiecare utilizator intra unde pofteste sau unde este invitat acceptat e genial insa mesajul de baza al filmului ar trebui cumva atentionat sau atasat macar un avertisment pt a nu da idei adolescentilor !

  4. sorinelolg | 2013-10-27

   super tare film,real,minti bolnave care manipuleaza suflete bolnave ,dependenta de trancaneala pe diverse “site-uri”,minciuni,”distractie”,lasitatea din spatele ecranului…..the dark/bright sides of the internet and…US…bine ca nu suntem toti la fel

  5. thanks | 2013-10-27

   merci ca l-ati pus,sper sa-l vad azi

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net