Cheech & Chong’s (1980)

Cheech & Chong’s (1980)

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Cheech & Chong’s (1980)

GEN FILM: ACŢIUNE, COMEDIE
6.1
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Cheech trebuie sa-si rezolve problemele, el trebuie sa faca fata unui vecin nervos, sa isi gaseasca o alta slujba, si sa reuseasca sa petreaca o noapte romantica cu Donna iubita sa.

Intre timp Chong il intalneste pe Red (varul lui Cheech) si cei doi se hotarasc sa plece la Hollywood. Pe drum ei intalnesc tot felul de personaje stranii iar odata ajunsi acolo Red si Chong se distreaza de minune.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
    Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
    Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net