Cheung gong 7 hou (2008)

Cheung gong 7 hou (2008)

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
4.0
NOTA USERI

Sinopsis film

3 comentarii

Stephen Chow, regizorul și vedeta filmelor de uriaș succes internațional Kung Fu Hustle și Shaolin Soccer, revine cu o comedie SF fantastică, de aventuri, despre șocanta apariție a unui nou „animal de companie”, care schimbă viața unui muncitor constructor sărac și a fiului său.

Ti (Chow) muncește din greu, zi de zi, pentru a-și întreține fiul pe nume Dicky (Xu Jian). Dicky nu se împacă prea bine cu colegii săi de clasă, fiindcă poartă haine ponosite și nu are cele mai noi gadgeturi electronice. Într-o seară, căutând printr-un depozit de vechituri o jucărie specială pentru fiul sau, Ti descoperă un glob misterios. Când îl aduce acasă pentru ca Dicky să se joace cu el, globul se dovedește a fi o făptură care poate să își schimbe forma și are puteri extraordinare. Înarmat cu acest nou prieten, sosit din altă lume, Dicky profită de ocazie ca să își impresioneze colegii pentru prima dată. Însă năstrușnicul lui animal de companie are anumite idei proprii…

Anul lansării: 2008
Regizor: Stephen Chow
Actori:

Player 1
Player 2
Player 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Drive-Away Dolls (2023)
La Grande Arche (2023)
Slow (2023)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!