Children of Men – Copiii tatalui – filme online gratis

Children of Men – Copiii tatalui – filme online gratis

Vezi trailer
7.9
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
7.9
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Pãmânt, anul 2027: sperantele pentru viitor s-au diminuat. Sunt aproape 19 ani de la ultima nastere a unui copil si cu fiecare an care trece, inexplicabil, fãrã o nastere pe întreg pãmântul, omenirea se apropie de disparitie, cerându-si ultimile drepturi asupra viitorului. În timp ce majoritatea oamenilor aleg sã îmbrãtiseze inevitabilul si se îndreaptã spre separatism, ilegalitate si nihilism, altii se luptã pentru o planetã unitã si pentru drepturile populatiei aflate pe cale de disparitie.

Marea Britanie, singura tarã care a reusit sã facã fatã situatiei, printr-o politicã de imperialism militarist, trebuie sã supravietuiascã coflictului interior mereu în crestere, iar pe de altã parte trebuie sã facã fatã fluxului formidabil de refugiati ilegali pe teritoriul tãrii. Dar, cu fermitate si cu o mânã totalitarã, prinde si inchide acesti “fugari” in lagare de concentrare.

Pentru Theo (CLIVE OWEN), toate acestea sunt prea putin importante. Existenta lui este învioratã doar de vizitele pe care le face unui vechi prieten, Jasper (MICHAEL CAINE), care locuieste într-o provincie la câteva mile depãrtare de Londra. Acolo, ei îsi amintesc de momentele vesele în care erau camarazi în armatã, activisti care odatã se împotriveau noilor tendinte, dar care acum se simt ei însisi exclusi dintr-o societate care nu le mai oferã niciun rãspuns.

Toate acestea se schimba brusc când Theo se trezeste aruncat într-un camion si adus în fata lui Julian (Julianne Moore). Candva partenera lui în dragoste si rãzboi, ea este acum lidera unui grup secret ce se luptã pentru drepturile populatiei de refugiati. Julian îi cere o favoare lui Theo, sã obtinã actele de tranzit pentru Kee (CLARE-HOPE ASHITEY), o tânãrã femeie din organizatia acesteia care trebuie sã iasã din tarã în sigurantã.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

The Accused ( 1988 ) - Acuzata
Bent ( 2018 )
Mirror Mirror (2012) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!