Vizioneaza filme online

Chuck Norris vs. Communism (2015) – filme online

Unii dintre voi probabil că vă amintiţi de acele seri în care nu încăpeam într-un mic apartament de la bloc uitându-ne la video, au fost acele zile în care filmele capitaliste erau singura fereastră spre lumea liberă sau cel puţin lumea pe care noi o considerăm liberă. O lume liberă din care, în sărăcia noastră, furam imagini, din care ne alegeam eroii. Acţiunile stupide ale filmelor cu Chuck Norris şi Van Damme aproape că nici nu mai contau, căscam gura fascinaţi la mașinile explodate, casele luxoase şi magazinele pline ale americanilor iar apoi ieşeam în faţa blocului şi deveneam peste noapte eroi. Timpul a trecut şi ajungând în zilele noastre ne regăseşte uitându-ne tot la filme, casetele video au dispărut, a apărut Internetul şi torrentele. Acum suntem “liberi” şi încă ne uităm “ilegal”. Ar fi o ipocrizie să ne batem cu pumnul în piept cum o fac alţii spunând că nu s-au uitat niciodată la filme piratate. Dacă nu e aşa, atunci ce căutaţi aici ? Chiar “ei” cei de acum 30 de ani sunt cei care nu au vrut să distrugă această reţea pentru că tot ei se uitau la filme capitaliste, de la ofiţerii de securitate, la procurori, miliţieni şi oameni din structurile partidului comunist iar nu mare ne este mirarea când abia acum aflăm că cel care a organizat totul a fost ofiţer acoperit de securitate, unul dintre puţinii ofiţeri în faţa căruia ar trebui să ne scoatem pălăria, Teodor Zamfir. Acum sunteţi “liberi” oameni buni, cumpăraţi filme idioate făcute de americani, nu va mai uitaţi pe site-uri. Omul vechi, comunist, a murit, trăiască noul om, “consumistul perfect” cel care se uită la filme horror cu mult sânge şi comedii de la Hollywood de maxim 4 pe IMDB şi hai să avem un moment de sinceritate să recunoaştem că banii au pus stăpânire pe toţi iar constrângerile economice au luat locul celor politice.

“Lumea are nevoie de vise”, Doamnă Irina Margareta Nistor, vă mulţumim că ne-aţi făcut atunci să visăm!

Sursa : Youtube.

IMDB : 7,5

Tags: , , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to Chuck Norris vs. Communism (2015) – filme online

 1. marcolarry a comentat: 17/02/2017 ora 00:54

  unul dintre cei 7000000000 de “saraci cu duhul”/sarac in cont…nu ma uit la film,nu cred ca este genul meu…bre NEA ION din popor:))daca inca nu am inteles ca in acest sistem in care traim acum legea NU este egala pentru toti,atunci inseamna ca suntem fericiti:)..de fapt se vede in fiecare zi cum suntem plini de entuziasm ,cu un suras pe fatza care cu “SIGURANTZA”nu este comercial,bla,bla,bla…ideea ar fi alta,dar,cum nu are rost sa ne incarcam “NEGATIV”,si cum nu avem timp/resurse/vointza/dorintza sa facem ceva care sa schimbe sistemul in care traim,atunci devenim consumatori,nu de televiziune,dar de INTERNET(cu toate ingredientele pe care acesta le ofera:filme/jocuri/fb/snapchat/youtube/youporn,streaming/darkweb)etc..din pacate,multi uitam ca INTERNETUL a fost creat initial in scopuri militare:))..oricum nu cred ca noi,cei multi si prosti vom reusi sa facem ceva,atata timp cit “CEYLALTI”ne asigura “acoperirea cu retzea”,o “bucata de paine”si un pahar de vin decent:))…SALUTARI CU RESPECT!

 2. gabi a comentat: 24/01/2017 ora 22:34

  noroc cu filmele voastre , ca altfel nu mai scapam noi de comunism.
  de la unele personaje, care apar in documentarul vostru, aveam pretentii…
  da, ne aducem aminte cu nostalgie de vremurile alea, poate ca au contribuit cu 10% la caderea comunismului, dar adevaratele probleme le stim doar noi, si pe voi americanii nu va doare nici in cur de ele…
  noi am evoluat ( dpdv al gandirii) dar voi americanilor sunteti mult mai retardati decat in ’85.

 3. christian a comentat: 21/01/2017 ora 17:34

  un film despre cum un mafiot autohton s-a umplut de bani in cardasie cu Militia si Securitatea!!!
  ”Ciucnoris” ne-a salvat de ”comunism” iar compania Marvel acum ne niveleaza creierele!!!
  Toata stima pentru doamna Irina Margareta Nistor care la randul ei manata de o crunta manie anticomunista traducea casete video pe sume mai mult decat multumitoare!!!
  film tipic de propaganda capitalista infint mincinoasa!!!!

 4. dakesis a comentat: 21/01/2017 ora 00:40

  s-ar putea reposta, va rog frumos? deocamdata nu este decat un clip youtube, c are nu mai merge… Multumesc!

 5. Dodo a comentat: 20/06/2016 ora 21:38

  Bine, filmul arata ca un film de propaganda din vremea comunista, doar ca se vrea….propaganda capitalista.
  E prost facut si fara nerv, cu niste comentatori sictiriti, plini de sine si limitati in limbaj, ba chiar “engleziti” pe ici pe colo, ca se ne umple de respect.
  Singurul lucru bun este aducerea in prim-plan a Margaretei Nistor (iubita noastra Margareta Nistor!).
  Se lasa impresia ca pe-aici nu aveam acces la filme de calitate, doar ca filmele de pe casetele video nu aveau nimic in comun cu cultura, ori calitatea. Erau niste filme pline de violenta si pornosag, ca de-aia ne adunam acolo sa le vedem. In vremea asta, in cinematografe rulau “la greu” westernuri cu John Wayne, Falci, Germenul Andromeda, Hooper, Aventura lui Poseidon, Calaretul electric, Love Story, Abisul, Unde se avanta vulturii, multe filme cu Winetou, Sandokan, ca sa dau doar cateva exemple de filme “de succes”.
  Dar, in acelasi timp si filmele lui Francois Truffaut, Costa Gavras, Roman Polanski, Godard, Hitchcock. Toate la cinematograf, nu “la negru”.

  • Alin a comentat: 22/01/2017 ora 09:56

   Asta a fost cel mai tare film/documentar care l-am vazut in ultimii ani…Eram unul din copiii care dadea 20 de lei la vecinul venit din Libia sa ne uitam la Rambo, sport sangeros, ultimul virgin american, animal house…Pentru Dodo de mai sus..Cine esti ma tu sa dictezi ce este arta, cultura sau calitate? Fructul interzis e cel mai dulce! Filmele alea ne-au ajutat sa intelegem cat de cat realitatea si sa ne adaptam la o lume care ne era interzisa. Copiii mei si majoritatea din generatia lor au invatat engleza din filme subtitrate daia toata lumea intre 10-30 de ani stie engleza( nu de la scoala).

 6. Nea Ion un om simplu a comentat: 27/04/2016 ora 01:31

  A fost si o parte minuscula buna a acestei izolari fata de vest.

  Multe mizerii ale cinematografiei de consum pentru indobitocirea maselor noi ca popor le-am evitat cel putin o perioada de timp.

  Depravarea morala – miscarea sectara “hippy” etc care a inceput in anii 60-70 in SUA si putin mai incolo in Europa de Vest la noi nu s-a manifestat.

  Democratia este si despre indatoriri si obligatii nu numai despre drepturi si atitudine de genul “mi se cuvine totul pe tava de a gata”.

  Filmul pare interesant cel putin la inceput ca nu l-am vazut pana la final inca.

 7. Alexandru a comentat: 26/04/2016 ora 21:40

  Nota 10

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *